Ευχαριστήριο της Χαρίκλειας Γιασιράνη

Η κ. Χαρίκλεια Γιασιράνη, Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος Εθελοντισμού και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων ευχαριστεί θερμά για τις προσφορές τους την εταιρεία «Τυροκροκέτες φρέσκες» και συγκεκριμένα τον κ. Χρήστο Πέρρο, το Ζαχαροπλαστείο «Γλυκοεπιλογές» στ’ Αφάντου και τον κ. Λευτέρη Καρακωνσταντή, οι οποίοι διέθεσαν προϊόντα τους, που θα διανεμηθούν  σε άπορους συμπολίτες τις ημέρες των Χριστουγέννων.

Πολλές  ευχαριστίες και στο 1ο Σύστημα Ελλήνων Προσκόπων Ιαλυσού για την μαζική προσφορά τους σε τρόφιμα τα οποία συγκέντρωσαν και παρέδωσαν στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, για τον ίδιο σκοπό.

Με τις πιο θερμές ευχές για Καλά Χριστούγεννα, με ανθρωπιά, αλληλεγγύη και αλληλοβοήθεια, μηνύματα που σε κάθε ευκαιρία, με τις πράξεις και τις προσφορές τους, στέλνουν οι συμπολίτες μας. Τους είμαστε ευγνώμονες.

                                                     

   Η Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος

Εθελοντισμού και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων

Χαρίκλεια Ε. Γιασιράνη


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!