ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΟΞΟΛΟΓΙΑΣ ΝΕΟΥ ΕΤΟΥΣ

Για το καλωσόρισμα του Νέου Έτους, την 1η Ιανουαρίου 2016, ημέρα Παρασκευή, θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω εκδηλώσεις:
  1. Γενικός σημαιοστολισμός των δημοσίων και δημοτικών καταστημάτων, των ΝΠΔΔ και ΝΠΙΔ, των Τραπεζών, των Οργανισμών, των οικιών, των καταστημάτων και των πλοίων που ναυλοχούν στο λιμάνι από ώρα 08.00 μέχρι τη δύση του ηλίου.
  1. Φωταγώγηση της πόλης, των δημοσίων και δημοτικών καταστημάτων, των Τραπεζών, καθώς και των πλοίων που θα βρίσκονται στο λιμάνι, με τη φροντίδα των Υπηρεσιών τους και του Λιμεναρχείου, τις εσπερινές ώρες από την παραμονή.
  1. Στις 11.00 π.μ. θα τελεστεί επίσημη δοξολογία στον Ιερό Ναό του Σωτήρος Χριστού, χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Λέρου, Καλύμνου και Αστυπάλαιας κ.κ. Παΐσιου, συμπαραστατούμενου από ολόκληρο τον Ιερό Κλήρο του νησιού.

Στις εκδηλώσεις καλούνται να παραστούν:                               

      Ο λαός της Καλύμνου, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ.κ. Παΐσιος, οι Βουλευτές Δωδεκανήσου, ο Δήμαρχος Καλυμνίων, ο Διοικητής του 5/42 Σ.Ε., ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο Ειρηνοδίκης, πρώην Βουλευτές, πρώην και τέως Δήμαρχοι, ο Διοικητής του Τ.Ε., ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος, ο Λιμενάρχης, ο Αερολιμενάρχης, οι Προϊστάμενοι των Δημοσίων Υπηρεσιών, εκπρόσωποι πολιτικών παρατάξεων, οι προϊστάμενοι των ΝΠΔΔ και ΙΔ Οργανισμών, Τραπεζών, οι Δ/ντές των Σχολείων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης, ο εκπρόσωπος της Ε.Α.Α.Ν. ο εκπρόσωπος του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Περ/κής Ενότητας Καλύμνου, ο εκπρόσωπος ΠΕΑΕΑ, ο εκπρόσωπος του ΠΣ.ΠΕΣΜΑ, οι ΄Εφοροι Προσκόπων και Οδηγών, οι Πρόεδροι των Δ.Σ. Συλλόγων, Σωματείων, Επαγγελματικών Οργανώσεων και εκπρόσωποι των ΜΜΕ.     

       Τα σχετικά με τη δοξολογία  παρακαλείται να επιμεληθεί η Ιερά Μητρόπολη.         

                                                                        Ο  ΕΠΑΡΧΟΣ

                                                                   ΘΕΜΕΛΑΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!