Ο Δήμαρχος Καλυμνίων κος Ιωάννης Γαλουζής, εύχεται Καλά Χριστούγεννα

Ο Δήμαρχος Καλυμνίων κος Ιωάννης Γαλουζής, εύχεται Καλά Χριστούγεννα  και ειρηνικό και δημιουργικό το Νέο έτος , σε όλους τους απανταχού Καλύμνιους και τις οικογένειές τους. 

Η γέννηση  του Θεανθρώπου ας αποτελέσει, στη δύσκολη αυτή συγκυρία που όλοι διανύουμε, ένα νέο μήνυμα ελπίδας και αλληλεγγύης προς τους λιγότερο τυχερούς συνανθρώπους μας.

Το λαμπρό Φως των Χριστουγέννων, ας εμπνεύσει την ψυχή και τον νου μας και ας σηματοδοτήσει μια εσωτερική διαδικασία πνευματικής αναγέννησης. Ας μας οδηγήσει στο να πετάξουμε τις μάσκες και τα προσωπεία, και να ανοίξουμε διάπλατα τις καρδιές μας, προσφέροντας απλόχερα σε όσους αυτές τις ημέρες το έχουν περισσότερο ανάγκη .

Η ανατολή μιας Νέας Χρονιάς, δίνει σε όλους μας την ευκαιρία να αφήσουμε πίσω κάθε πικρή ανάμνηση και δύσκολη εμπειρία και να προσανατολιστούμε με εσωτερική δύναμη και αισιοδοξία στην επίτευξη νέων, ακόμα πιο δημιουργικών στόχων τόσο σε προσωπικό, όσο και σε κοινωνικό επίπεδο.

Άλλωστε ο αγώνας για την  πρόοδο και την εξέλιξη σε όλα τα επίπεδα της ζωής μας,  αποτελεί μια συνεχή και αέναη πορεία διαρκούς προσπάθειας και αναζήτησης , την οποία κανείς πρέπει να υπηρετεί με ειλικρίνεια και αφοσίωση.

Με αυτές τις σκέψεις -κλείνοντας- ο δήμαρχος Καλυμνίων εύχεται από καρδιάς σε όλους τους συμπατριώτες μας, Χρόνια Πολλά με υγεία δημιουργικότητα και αισιοδοξία.  Με προσωπική και οικογενειακή ευτυχία και πρόοδο.

Οι  άγιες μέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς ας είναι για όλους η αφετηρία μιας νέας αρχής στη ζωή μας. Μιας αρχής, που  θα ενσαρκώνει το πραγματικό μήνυμα των Χριστουγέννων, το μήνυμα της ανιδιοτελούς αγάπης και της αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο.

 

 

Από το Γραφείο Επικοινωνίας 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!