Προσφορά γεύματος αγάπης και ανθρωπιάς από το Δήμο Ρόδου

Γεύμα αγάπης και αλληλεγγύης προσέφερε ο Δημοτικός Οργανισμός Πρόνοιας του Δήμου Ρόδου την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2015 σε ευάλωτες ομάδες πολιτών και άπορους συμπολίτες μας. 

Το γεύμα αγάπης προσφέρθηκε στην αίθουσα του ΑΚΤΑΙΟΝ και ήταν προσφορά χορηγών ενώ συνοδεύτηκε από εορταστικό μουσικό πρόγραμμα.

Περισσότεροι από 150 συμπολίτες μας συμμετείχαν στο  πλούσιο γεύμα χορηγίας των εταιριών: «Κάβουρας Στυλιανός και ΣΙΑ , ΑΡΙΩΝ PALACE», «Φίλιππος Κέτερινγκ» και «Φούρνοι ΑΦΟΙ Νικολή Ο.Ε», της ΚΑΙΡ Ρόδου, του ζαχαροπλαστείου «Μίλτος», ενώ τους συμπολίτες μας διασκέδασαν με την ορχήστρα  τους ο Νετζίπ Ατακλή, ο Τάσος και Φάνης Νάνου.

Ο Δήμαρχος κ. Φώτης Χατζηδιάκος ευχαριστεί θερμά όλους τους χορηγούς, που με την γενναιοδωρία και τον αλτρουισμό τους, έδωσαν  την δυνατότητα στην Αντιδήμαρχο Αντιδήμαρχο Προστασίας και Προγαγωγής Υγείας, Κοινωνικής Πολιτικής, Ισότητας δύο φύλων και τρίτης ηλικίας κ. Άννα Ζωάννου και τις προνοιακές δομές του Δήμου Ρόδου να γιορτάσουν μαζί με τις ευπαθείς ομάδες των συμπολιτών μας, χαρίζοντας τους  μια όμορφη γιορτινή μέρα, γεμάτη  αγάπη, στοργή και χαρά, προστατεύοντας ταυτόχρονα την αξιοπρέπεια και τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα.

Ιδιαίτερη μνεία στο σώμα προσκόπων που βοήθησε στην άρτια οργάνωση της εκδήλωσης.

Παράλληλα ο Δήμος Ρόδου με τις προνοιακές δομές και το Δημοτικό Οργανισμό Πρόνοιας, προσέφερε μέχρι και σήμερα,  με διακριτικότητα  συσκευασίες τροφίμων σε περισσότερες από (1200) χίλιες διακόσιες οικογένειες της πόλης και των χωριών, από χορηγίες επιχειρήσεων, συλλόγων και ομάδες συμπολιτών μας.

Ο Δήμαρχος τους ευχαριστεί θερμά και τους εύχεται κάθε επιτυχία, ενώ ο Δ.Ο.Π., αμέσως μετά τις γιορτές θα εκδώσει αναλυτικό ευχαριστήριο με αναφορά σ΄ όλους τους χορηγούς.  


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!