Ποτέ ξανά δεν είδαμε την ποιότητα ζωής μας να έχει μειωθεί τόσο πολύ!

Φωτογραφίες Κλίκ στην κάθε φωτό για μεγένθυνση!

Οι πολίτες εκφράζουν την αγανάκτηση τους για την κατάντια μας στο Facebook, ελπίζοντας ότι κάποιοι θα ευαισθητοποιηθούν…

Κυριακή 3/1/2016 Καρπάθειο Δημοτικό Σχολείο, μια από τα ίδια. Σκουπίδια, σύριγγες, στρώματα καρέκλες, ρούχα κτλ κτλ... Σε έναν χώρο όπου παιδιά παίζουν ποδόσφαιρο και μαζί με την μπάλα κλωτσάνε και τις σύριγγες μαζί. Ποτέ ξανά δεν είδαμε την ποιότητα ζωής μας να έχει μειωθεί τόσο πολύ σε αυτό το νησί, όπως και τον ανύπαρκτο δημοτικό μηχανισμό όπου πλέον δουλεύουν μόνο με τηλεφωνικά ραντεβού! Κατά τα αλλά σαν πολίτες πρέπει να ταΐζουμε το θηρίο με δημοτικά τέλη για να απολαμβάνουμε 0 παροχές σε ένα νησί όπου πλέον δεν έχει μείνει και τίποτα όρθιο.

Πηγή: Facebook

* Υπενθυμίζουμε ότι σαν ηλεκτρονική σελίδα ενημέρωσης έχουμε ασχοληθεί στο παρελθόν αρκετές φορές με το πρόβλημα αυτό. Καμία δημοτική αρχή όμως δεν έχει καταφέρει να λύση το πρόβλημα παρά τις όποιες φιλότιμες προσπάθειες. 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!