Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πρόσληψη προσωπικού σε Νοσοκομεία νησιών της Δωδεκανήσου

Από το ΚΕΕΛΠΝΟ δημοσιεύτηκε η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο πλαίσιο υλοποίησης της δράσης με τίτλο «Άμεση ενίσχυση της ανταπόκρισης του Εθνικού Συστήματος Υγείας εξαιτίας της προσφυγικής/μεταναστευτικής κρίσης που αντιμετωπίζουν τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου», στο πλαίσιο της Έκτακτης Βοήθειας του Ταμείου Εσωτερικής Ασφάλειας (ISF) της Γενικής Διεύθυνσης Μετανάστευσης & Εσωτερικών Υποθέσεων (DGHOME) της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. 

Οι προσλήψεις αφορούν συμβάσεις έργου ορισμένου χρόνου, τουλάχιστον οκτάμηνης διάρκειας, με άμεση έναρξη και με δυνατότητα ανανέωσης σύμφωνα με επόμενες χρηματοδοτικές ροές.

Ειδικότερα για τα Δωδεκάνησα, προβλέπεται η κάλυψη θέσεων ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού για τις άμεσες και επιτακτικές ανάγκες που έχουν προκύψει λόγω των αμείωτων προσφυγικών ροών στα Γενικά Νοσοκομεία και τα Κέντρα Υγείας σε Λέρο, Κάλυμνο, Κω, Ρόδο, Μεγίστη, Τήλο και Σύμη. Επιπλέον, ενισχύονται τα παραρτήματα του ΕΚΑΒ σε Ρόδο, Κω, Κάλυμνο και Λέρο, καθώς προκηρύσσονται και θέσεις Διασωστών- Πληρώματα Ασθενοφόρων .

Η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του ΚΕΕΛΠΝΟ    (www.keelpno.gr)   και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου  (http://www.pnai.gov.gr/Arthro.aspx?a=6805) και έχει καταληκτική ημερομηνία  την 14η Ιανουαρίου.

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου καλεί τους εμπλεκόμενους φορείς να μεριμνήσουν ώστε να καλυφθούν οι προβλεπόμενες θέσεις  οι οποίες κατανέμονται ως εξής:

 

Κρατικό Θεραπευτήριο – ΓΝ-ΚΥ Λέρου

5 Ιατροί , 4 νοσηλευτές , 2 τεχνολόγοι

Γενικό Νοσοκομείο Καλύμνου «Το Βουβάλειο»

3 ιατροί, 4 νοσηλευτές, 2 τεχνολόγοι

Γενικό Νοσοκομείο- Κέντρο Υγείας Κω «Ιπποκράτειον»

4 γιατροί, 4 νοσηλευτές, 2 τεχνολόγοι

 

Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου «Ανδρέας Παπανδρέου»

4 ιατροί, 3 νοσηλευτές, 2 τεχνολόγοι

Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Μεγίστης

1 ιατρός

Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Σύμης

1 ιατρός

Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Τήλου

1 ιατρός

Επίσης προβλέπεται η πρόσληψη διασωστών (ΔΕ Πλήρωμα Ασθενοφόρου) για το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ), οι οποίοι κατανέμονται ως εξής:

 Τομέας Ρόδου:  9 διασώστες

Τομέας Κω:  9 διασώστες

Τομέας Καλύμνου:  3 διασώστες

Τομέας Λέρου:  5 διασώστες

Τέλος, θα προσληφθούν και Διαπολιτισμικοί Μεσολαβητές που θα κατανεμηθούν στα νησιά Λέρος (1), Κως (2) και Ρόδος (1). 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!