Το Αιγαίο χθες έγραψε Ιστορία!

Στις 8 Ιανουαρίου, χθες, ημέρα Παρασκευή, το Αιγαίο έγραψε Ιστορία ή αν προτιμάτε Στο Αιγαίο γράφτηκε Ιστορία! Στο Hilton λοιπόν της Αθήνας κι εν μέσω της μεγάλης επιχειρηματικής έκθεσης ATHENS MONEY SHOW 2016, γράφτηκε το πρώτο κεφάλαιο της ζωής του ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ή αλλιώς όπως θα συνηθίσετε όλοι να αποκαλείτε, AEGEAN MEDIA.

21 ηλεκτρονικά ΜΜΕ (16 γενικά ειδησεογραφικά και 5 αθλητικά) από όλο το Αιγαίο με πρωτοβουλία του protevousa.gr ενώθηκαν σε ένα μεγάλο ειδησεογραφικό και διαφημιστικό δίκτυο (ένα από τα μεγαλύτερα του είδους στην Ελλάδα) με σκοπούς την εξωστρέφεια, την άμβλυνση της νησιωτικότητας, την εγκυρότερη, καλύτερη και αμεσότερη ενημέρωση και την ενιαία διαφημιστική πολιτική. Ένα από τα ιδρυτικά μέλη είναι και το KALYMNIANSVOICE.COM .

Ήδη από την πρώτη μέρα της έκθεσης (θα διαρκέσει ως την Κυριακή, 10 Ιανουαρίου) αγκαλιάστηκε θερμά από μεγάλες εταιρείες και σημαντικούς φορείς ως ένα πολύ ελπιδοφόρο και πρωτοποριακό εγχείρημα.

Τα 21 ΜΜΕ του Αιγαίου σιγά σιγά το ένα μετά το άλλο τοποθετούν το σήμα μέλους και το σήμα του Δικτύου στα λογότυπα και τις ιστοσελίδες τους, ενώ ήδη έχει τεθεί σε λειτουργία η κοινή (αρχικής μορφής) ιστοσελίδα. Για να δείτε τα μέλη του Δικτύου και να επισκεφθείτε τους ιστοχώρους τους, κάνετε κλικ εδώ

Περισσότερες πληροφορίες και πλούσιο οπτικο-ακουστικό υλικό θα κυκλοφορήσει σε όλα τα μέλη του Δικτύου την προσεχή Τρίτη, 12 Ιανουαρίου. Μείνετε συντονισμένοι στο Aegean Media (aegeanmedia.gr) και στα μέλη αυτού. Πλέον το Αιγαίο ειδησεογραφικά και διαφημιστικά δεν είναι σκόρπια νησιά, αλλά μια ενιαία δύναμη!

 

δικτυο αιγαιου


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!