Παρασκήνιο στην παραχώρηση Ορθόδοξης εκκλησίας σε Καθολικούς.

Ρεπορταζ της www.patmostimes.gr . Επανερχόμεθα στο θέμα της παραχώρησης της ορθόδοξης εκκλησίας στους Καθολικούς και σύμφωνα με το ρεπορτάζ το οποίο συνεχίζεται, υπάρχει πολύ παρασκήνιο στην υπόθεση αφού εμμέσως πλην σαφώς είχαμε αναφερθεί στις παρενέργειες του γεγονότος βρήκαμε τα εξής:

Το Πατριαρχείο διά εκπροσώπου του στην Αθήνα προσπαθεί να ρίξει τους τόνους αρνούμενο οποιαδήποτε συμμετοχή του στην υπόθεση, χωρίς ωστόσο να τη διαψεύδει, αλλά αυτό πιθανόν να αποτελεί προάγγελο εξελίξεων αφού σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες η όλη ιστορία έχει σχέση με την εκπεφρασμένη άποψη του Πάπα να συλλειτουργήσει στην Αποκάλυψη με τον ηγούμενο της Μονής κάθε χρόνο με έγκριση του Πατριάρχη, χωρίς ωστόσο να αποκλείεται η παρουσία του τελευταίου, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ της εφημερίδας μας περί επιδίωξης των καθολικών, που αποτελεί προφανή διακαή πόθο τους, να πατήσουν στην Αποκάλυψη.

Διαβάστε Περισσότερα ... http://www.patmostimes.gr/


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!