Χίος: Φρίκη σε παραλία - Η θάλασσα ξέβρασε ανθρώπινα μέλη σε κατάσταση σήψης!

Σοκ στην παραλία Τραχήλι της Χίου από τις σκληρές εικόνες - Οι εκτιμήσεις του λιμενικού για την υπόθεση...

Μέλη ανθρώπινου σώματος σε κατάσταση προχωρημένης σήψης εντοπίστηκαν από το ΛιμενικόΧίου τις μεσημβρινές ώρες της Δευτέρας, 11 Ιανουαρίου 2016, στην παραλία «Τραχήλι»στην νοτιοδυτική πλευρά του νησιού. Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι αδύνατο να εξαχθεί οποιοδήποτε συμπέρασμα από τα ευρήματα, ενώ πιθανολογείται ότι η σορός μπορεί να μεταφέρθηκε στην περιοχή αυτή – όπου δεν προσεγγίζουν βάρκες με πρόσφυγες και μετανάστες, επειδή βρίσκεται στην πίσω πλευρά του νησιού – ακόμα και από την περιοχή της Σάμου, λόγω των ισχυρών νότιων ανέμων των τελευταίων ημερών.

Δεν αποκλείεται, ωστόσο, να έχει μεταφερθεί ακόμα και από την Λέσβο κατά τις προηγούμενες ημέρες. Η σορός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χίου για διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής, ενώ προανάκριση διενεργείται από το κεντρικό λιμεναρχείο Χίου.

Πηγή: astraparis.gr

 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!