ΕΚΤΑΚΤΟ : ο Σόιμπλε ζητάει να κατέβει Στρατός στους δρόμους..¨εδώ και τώρα¨.

Τελικά οι Γερμανοί δεν έκαναν πρωτοχρονιά αλλά έζησαν την νύκτα του Αγίου Βαρθολομαίου.

¨Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, εκατοντάδες γυναίκες στην Κολωνία υπέστησαν βάναυση κακοποίηση , άλλες τις έκλεψαν , τις απείλησαν ομάδες ανδρών αραβικής ή βορειοαφρικανικής προέλευσης.

Πολλά παρόμοια περιστατικά έχουν αναφερθεί την ίδια ημέρα στη Φρανκφούρτη, το Ντίσελντορφ και το Βερολίνο.

Μετά τις επιθέσεις στις γυναίκες στην Κολωνία και σε μια σειρά από άλλες γερμανικές πόλεις, ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε έχει ζητήσει να εξεταστεί η ανάπτυξη των Bundeswehr δυνάμεων στο εσωτερικό της χώρας.

«Θα πρέπει να ασχοληθεί κάποιος με το ερώτημα γιατί σχεδόν όλες οι άλλες ευρωπαϊκές χώρες έχουν σαφείς νομικές διατάξεις που τους επιτρέπουν να χρησιμοποιήσουν τις ένοπλες δυνάμεις τους για να στηρίξουν την αστυνομία – και εμείς δεν το κάνουμε», είπε ο Σόιμπλε σε συνέντευξή του στη γερμανική εφημερίδα Sueddeutsche Zeitung

Κατά την άποψή του, η Γερμανία πρέπει να ενισχύσει τις δυνάμεις ασφαλείας της, καθώς και να δημιουργήσει νομικές βάσεις για την αστυνομία και τις υπηρεσίες πληροφοριών καθώς ο πληθυσμός βιώνει νέες καταστάσεις και θα πρέπει να υπάρχει υπευθυνότητα ως αναφορά την εγγύηση της ασφάλειας .

Ως εκ τούτου, απηύθυνε έκκληση για τη δημιουργία μιας νομικής βάσης που θα επιτρέπει την ανάπτυξη των στρατιωτικών δυνάμεων στο εσωτερικό της χώρας. Αυτό μπορεί να απαιτήσει τις αλλαγές στο σύνταγμα της χώρας, το οποίο προβλέπει την ανάπτυξη των στρατιωτικών δυνάμεων μόνο κατά τη διάρκεια φυσικών καταστροφών.

Στην συνέχεια ο ίδιος ο κ. Σόιμπλε δηλώνει…

¨όταν έχουν εξαντληθεί οι αστυνομικές δυνάμεις στα ομόσπονδα κρατίδια της Γερμανίας σε αυτή την περίπτωση οποιαδήποτε χώρα αν έκρινε απαραίτητο θα χρησιμοποιούσε στρατιώτες¨ συμπλήρωσε¨ 18:57 01/16/2016 http://sputniknews.com/

Μόλις ξεκίνησε η υποκινούμενη από την τουρκία προσφυγική ροή -τραγωδία στο Αιγαίο τον Αύγουστο …αρθρογραφήσαμε

¨ο πόλεμος που ήλθε στην Ελλάδα είναι η ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ της Ευρώπης¨

ΚΑΙ που είσαι ακόμα κ. Σόιμπλε;

Όμως ο ¨αγαπητός ¨στους Έλληνες κ. Σοίμπλε με τα σημερινά λεγόμενα του μας θύμισε αυτό που βιώσαμε πριν πέντε χρόνια δηλ. μόλις ξεκινούσε ο μνημονιακός εφιάλτης.

Βρέθηκα σε Αγιορείτικο κελί ενός πραγματικά αγαπητού σε πολλούς Έλληνες ταπεινού και πατερικού Μοναχού…

Και στον γενόμενο διάλογο για τα αγωνιώδη τεκταινόμενα μου είπε: ¨όταν παιδί μου χαθεί ο έλεγχος από την αστυνομία , αναλαμβάνει ο Στρατός¨ ¨όπερ έδει δείξαι ¨

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

πηγή: http://www.triklopodia.gr/


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!