Καταζητούνται 3 διακινητές που μετά την αποβίβαση μεταναστών στα Πεζόντα Καλύμνου κατέφυγαν πάνω στα υψώματα

Σύμφωνα με δημοσίευμα του kalymnos-news.gr, ξύλινο σκάφος 20 μέτρων προερχόμενο από τα Τουρκικά παράλια, την Παρασκευή βράδυ 15 Ιανουαρίου 2016, γύρω στις 08.00 μετέφερε και αποβίβασε στα Πεζόντα Καλύμνου 60 περίπου μετανάστες .

Οι διακινητές μόλις αντελήφθησαν να προσεγγίζει το φουσκωτό ταχύπλοο σκάφος του Λιμεναρχείου Καλύμνου , εγκατέλειψαν το σκάφος τους και κατέφυγαν πάνω στα υψώματα.

Οι μετανάστες με ασφάλεια μεταφέρθηκαν στο Λιμάνι της Καλύμνου μαζί με το ξύλινο δουλεμπορικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του kalymnos-news.gr άνδρες του Λιμεναρχείου και του ΑΤ Καλύμνου έχουν εξαπολύσει από την Παρασκευή βράδυ ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των διακινητών (σύμφωνα με τις μαρτυρίες των μεταναστών είναι τρία άτομα) χωρίς αποτέλεσμα μέχρι αυτή τη στιγμή που γράφεται το ρεπορτάζ.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!