Το «παρών» έδωσαν οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ στον αγιασμό των υδάτων στο λιμάνι του Πειραιά από την Εκκλησία Γ.Ο.Χ. Ελλάδας

Φωτογραφίες Κλίκ στην κάθε φωτό για μεγένθυνση!

Το «παρών» έδωσαν οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ στον αγιασμό των υδάτων στο λιμάνι του Πειραιά από την Εκκλησία Γ.Ο.Χ. Ελλάδας σε μία τελετή στην οποία πρωτοστάτησε ο Αρχιεπίσκοπος Γ.Ο.Χ. κ. Καλλίνικος και συμμετείχαν τα μέλη της Ιεράς Συνόδου και εκπρόσωποι αδελφών Εκκλησιών. 

Το Κίνημα και τον πρόεδρο Πάνο Καμμένο εκπροσώπησε ο Γενικός Γραμματέας Γιάννης Μοίρας (που είναι και περιφερειακός σύμβουλος Αττικής, από την Ενότητα Πειραιά), ενώ από το Κίνημα παρευρέθηκαν επίσης ο σύμβουλος ΥΕΘΑ, πολιτευτής Α’ Πειραιά, μέλος του Δ.Σ. EnterpriseGreece και Γραμματέας Παραγωγικών Φορέων, Μ.μ.Ε., Κατανάλωσης και Εμπορίου των ΑΝ.ΕΛΛ. Γιώργος Ζησιμάτος και ο διευθυντής της Γραμματείας Φώτης Οικονομίδης, ο αναπληρωτής Γραμματέας Άμυνας και Αποστράτων των ΑΝ.ΕΛΛ. ταξίαρχος ε.α. Αντώνης Φλεβοτόμος και το μέλος της Γραμματείας σμήναρχος Ιωάννης Κιαμίλης, ο πολιτευτής Α’ Πειραιά και μέλος Δ.Σ. του Οργανισμού Κεντρικών Αγορών Αθήνας Γιώργος Βαγιάκης, ο πολιτευτής Β’ Πειραιά Πέτρος Μαυρέας, ο Συντονιστής Α’ Πειραιά των ΑΝ.ΕΛΛ. και μέλος Δ.Σ. της ΓΑΙΟΣΕ Ιωακείμ Παπάκης.

Το κλιμάκιο του Κινήματος παρευρέθηκε και στο κλείσιμο των εορτασμών μπροστά στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!