Ανεβαίνει ο αριθμός των νεκρών από το Ναυάγιο της Καλολίμνου

Τραγωδία εκτυλίχθηκε σήμερα Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016, λίγο μετά τις 02.30 το πρωί, ανατολικά του Φάρου της Καλολίμνου όταν σύμφωνα με πληροφορίες το ιστιοπλοϊκό σκάφος έμεινε από καύσιμα με αποτέλεσμα να χτυπήσει στα βράχια και στο τέλος να βυθιστεί.

Μέχρι στιγμής επιβεβαιωμένες πληροφορίες αναφέρονται σε 34 νεκρούς συγκεκριμένα 11 παιδιά, 16 γυναίκες και 7 άντρες, και 25 διασωθέντες αλλά υπάρχουν φόβοι ότι ο αριθμός των νεκρών θα αυξηθεί. Ο αριθμός των αγνοουμένων παραμένει άγνωστος καθώς στο σκάφος επέβαιναν περίπου 70 με 100 άτομα μεταξύ των οποίων και αρκετά παιδιά.
Η προσπάθεια που καταβάλλεται από τους άντρες του Λιμενικού για την διάσωση των προσφύγων είναι συγκινητική και αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στο Λιμενάρχη Καλύμνου, τους άντρες του Λιμενικού σώματος και όλους τους εθελοντές που από την πρώτη στιγμή έσπευσαν να βοηθήσουν.
Δείτε βίντεο την ώρα που φτάνουν οι σοροί στο λιμάνι της Καλύμνου.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!