ΚΑΙ ΜΙΑ ΘΕΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ DAVOS ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ψήφος εμπιστοσύνης της γαλλικής Suez προς την Ελλάδα μέσω επενδύσεων.

Μιλώντας στο Διεθνές Οικονομικό Forum του Davos, ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος του Ομίλου Suez, Eric Ghebali, επανέλαβε την πρόσθεση της Suez να επενδύσει στην Ελλάδα στους τομείς της ενέργειας και του περιβάλλοντος.

Μιλώντας στο ΑΠΕ τόνισε: «Θέλουμε να επενδύσουμε στην Ελλάδα στον τομέα του περιβάλλοντος σε θέματα όπως η διαχείριση απορριμμάτων και η διαχείριση του νερού και έχουμε κινητοποιηθεί με στόχο τη διατήρηση και την ενίσχυση των επενδύσεων μας στη χώρα. Βλέπουμε θετικά τη σταθεροποίηση στη χώρα και τη θετική αλλαγή στο κλίμα που ακολούθησε
την επίσκεψη του Γάλλου προέδρου Francois Hollande. Μπορώ να σας διαβεβαιώσω από το Davos ότι θέλουμε να επενδύσουμε στην Ελλάδα.

Ο όμιλος Suez δραστηριοποιείται στο χώρο των υπηρεσιών στους τομείς της ασφάλειας και της προστασίας των φυσικών πόρων προσφέροντας στους πελάτες της συγκεκριμένες λύσεις για τη διαχείριση των υδάτων, την ανακύκλωση και τη διαχείριση απορριμμάτων. Η εταιρεία έχει έδρα το Παρίσι και είναι εσηγμένη στα χρηματιστήρια του Παρισιού και των Βρυξελλών.

πηγή: http://lykavitos.gr/


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!