Ανάγκες των νησιών της Πατμου σε ιατρικό εξοπλισμό. Περίπτωση νήσου Μαραθι-Αρκιων

Επιστολή του διευθυντή παθολογίας του Κέντρου υγείας Πάτμου κ. Ασλάνογλου στη διοίκηση της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας για τις ανάγκες της υγείας των κοντινών νησιών  Μαράθι και Αρκιών.

Κύριε Διοικητά,

Η νήσος Μαραθι κατοικείται απο τρεις οικογένειες μόνιμα το χειμώνα και έχει αρκετούς τουρίστες τους καλοκαιρινούς μήνες.

Οι μόνιμοι κάτοικοι του νησιού αδυνατούν συχνα λογω καιρικών συνθηκών να μεταβούν για πρόβλημα υγειας στους Αρκιους η στην Πατμο η Λερο.

Έχουν οπως  με έχουν ενημερώσει βρει κατάλληλο χώρο για προσωρινό ιατρείο,πρώτων βοηθειών αλλά δεν διαθέτουν τα στοιχειώδη φάρμακα κι εξοπλισμό για ένα έκτακτο περιστατικό. Για παράδειγμα έναν Απινιδωτή.

Σημειωτέον οτι συχνα το καλοκαίρι παραθερίζουν ΙΑΤΡΟΙ .

Η εκπαίδευση τους στην αναζωογόνηση και χρήση του απινιδιστη θα μπορούσε να γίνει στο Κ.υγειας ΠΑΤΜΟΥ απο εμένα ως ιατρο με εκπαίδευση στο αντικείμενο αυτο.

Επίσης ανάγκη απινιδιστη και Teleheart έχουν ανάγκη οι κάτοικοι της νήσου Αρκιοι(50 περίπου),την εκπαίδευση των οποίων μπορώ να αναλάβω προσωπικά οπως και την καλυψη των περιστατικών του νησιού τηλεφωνικά και μέσω τηλεκαρδιογραφηματος και οργάνωση της απαραίτητης μεταφοράς- διακομιδής στα γύρω νοσοκομεία.

Με τιμή

Ιατρος Παθολογος

Επιστημονικός Διευθυντης Κ.υγειας ΠΑΤΜΟΥ- Δωδεκανήσου.

Διαβάστε Περισσότερα ... http://www.patmostimes.gr/


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!