ΘΥΡΑΝΟΙΞΙΑ ΙΕΡΟΥ ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΟΥ ΥΠΑΠΑΝΤΗΣ

Φωτογραφίες Κλίκ στην κάθε φωτό για μεγένθυνση!

Χάριτι Θεού, την Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016, ετελέσθησαν από το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ.κ. Παΐσιο, τα θυρανοίξια του νέου Ιερού Παρεκκλησίου του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού «Ευαγγελισμός της Θεοτόκου» Λέρου, το οποίο είναι αφιερωμένο στην εορτή της Υπαπαντής του Κυρίου και βρίσκεται στον υπόγειο χώρο του προαυλίου του ναού.

Οι εργασίες για την διαμόρφωση του υπάρχοντος χώρου ξεκίνησαν με απόφαση του Εκκλ. Συμβουλίου του Μητροπολιτικού Ναού και την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας, ένα χρόνο πρίν, και ολοκληρώθηκαν αισίως τις τελευταίες ημέρες.

Σ’ αυτή την προσπάθεια ήλθαν αρωγοί, είτε προσφέροντας αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους, είτε ενισχύοντας οικονομικά, οι εγγύς και οι μακράν συμπατριώτες μας, οι οποίοι για άλλη μια φορά έδωσαν δείγματα αληθούς και καρποφόρου πίστεως και αγάπης ακραιφνούς προς τον Τριαδικό Θεό και την Υπεραγία Θεοτόκο, όπως επίσης και τον σεβασμό και την εμπιστοσύνη τους προς την τοπική μας Εκκλησία, εις τους οποίους οφείλουμε θερμές ευχαριστίες, ήτοι εις τους κάτωθι: Αρχιμ. Χριστόδουλο Ήσυχο, Σταύρο & Αντώνιο Κανάρη, Χαράλαμπο Καζάνη, Ευστράτιο Βαρκάδο, Βασίλειο Τσακλίδη, Ελένη Γεώργιο, Μπουράκη Γεώργιο, Κλειδομύτη Ευάγγελο, Παυλή Γεώργιο, Κουτούζου Μαρία, Σταύρο & Ζαμπέτα Ντεληγιώργη, Μιχαήλ & Δωροθέα Κυπριωτάκη, Γρύμπιλου Αγγελική, Μυλωνά Αικατερίνη, Στυλιανή & Θεολογία Μεραμπελιώτη, Αρετή Διαμαντάρα, Νικόλαο & Σαράντη Πουλιέζο, Δράκο Νικόλαο, Λουλουδιά Στυλιανό, Νταλλαρή Νικήτα, Βάρνα Εμμανουήλ, Κεφάλα Ηλία, Μιχαήλ & Γεώργιο Σκόρδο, Κων/νο Ηλία.

Εκ του Εκκλ. Συμβουλίου

Επιμέλεια-φωτογραφίες-βίντεο:  Γεώργιος Ι. Χρυσούλης, Γραμματεύς Ιεράς Μητροπόλεως


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!