Κουρεύει δωρεάν τα παιδιά, αρκεί να του διαβάσουν ένα βιβλίο

Στα κουρεία γεννιούνται οι συνειδήσεις...

Σε διάφορα μέρη της Αμερικής υφίσταται ο θεσμός "Back to School Bash", o οποίος έχει στόχο να βοηθήσει τα παιδιά και τις οικογένειές τους να πατήσουν γερά στα πόδια τους ενόψει της επερχόμενης σχολικής χρονιάς. Σε αυτό το πλαίσιο, ένας κουρέας από την Αϊόβα, ο Courtney Holmes, σκέφτηκε να συνεισφέρει με έναν αν μη τι άλλο ιδιαίτερο και πανέξυπνο τρόπο.

Τι σκαρφίστηκε; Να προσφέρει δωρέαν κούρεμα στα πιτσιρίκια που θα τον επιλέξουν, με μία βασική προϋπόθεση: να του διαβάσουν -κατά τη διάρκεια του κουρέματος- μια ιστορία της επιλογής τους.

"Το μόνο που θέλω είναι να βοηθήσω τα παιδιά, να βοηθήσω την κοινότητά μου, να διασφαλίσω ότι τα πιτσιρίκια θα μπουν στη διαδικασία να διαβάσουν ένα βιβλίο και να πάρουν ως αντάλλαγμα ένα όμορφο κούρεμα γυρίζοντας πίσω στο σχολείο για τη νέα χρονιά", ανέφερε σχετικά ο ίδιος.

Όπως και να έχει, αυτό που μένει δεν είναι άλλο από τις δυνατότητες που κρύβει από πίσω ο μικρόκοσμός μας. H γειτονιά, η κοινότητα στην οποία ξοδεύουμε το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειας και της καθημερινότητάς μας...

πηγή: http://provocateur.gr/


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!