Οι αναλυτές «βλέπουν» αύξηση 50% στη τιμή του πετρελαίου

Οι αναλυτές «βλέπουν» αύξηση 50% στη τιμή του πετρελαίου. Υπάρχουν μερικοί αναλυτές, οι οποίοι εκτιμούν ότι οι τιμές πετρελαίου μπορούν να ενισχυθούν άνω των 15 δολαρίων έως τα τέλη του 2016.

Σύμφωνα με την εκτίμηση 17 αναλυτών που συγκέντρωσε το Bloomberg, το αμερικανικό αργό θα φθάσει στα 46 δολάρια το βαρέλι κατά τη διάρκεια του δ' τριμήνου, ενώ το Brent θα αγγίξει τα 48 δολάρια. Παράλληλα το ισοζύγιο προσφοράς – ζήτησης θα καταστεί ελλειμματικό, καθώς θα υποχωρήσει η παραγωγή των ΗΠΑ, σύμφωνα με την Goldman Sachs. Η αμερικανική παραγωγή θα υποχωρήσει στα 620.000 βαρέλια ημερησίως, ή περίπου 7% μεταξύ α' και δ' τριμήνου 2016, σύμφωνα με την Energy Information Administration (EIA). Την ίδια ώρα η Διεθνής Υπηρεσία Ενέργειας (ΙΕΑ) αναμένει ότι η παραγωγή εκτός OPEC θα υποχωρήσει κατά 600.000 βαρέλια ημερησίως. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ανάκαμψη των τιμών, καθώς το φθηνό πετρέλαιο στηρίζει και την ανάκαμψη της παγκόσμιας οικονομίας.

πηγή: www.dikaiologitika.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!