Επιστολή του κ. Γιάννη Αντ. Χαλίκου: «Τέλος, όσο ζω και αναπνέω θα είμαι πάντα ΠΑΡΩΝ για τη πατρίδα μου»

Ακολουθεί η επιστολή του συμπατριώτη μας κ. Γιάννη Αντ. Χαλίκου ...

Αισθάνομαι την ανάγκη να διευκρινίσω πως οτιδήποτε γίνεται στη Κάλυμνο από εμένα και την οικογένεια μου μέσω των συνεργατών μου, γίνεται για το καλό του νησιού και για το καλό του απλού Καλύμνιου, που το έχει ανάγκη στη δύσκολη περίοδο που περνάει ο τόπος.

Οι Προσπάθειες μου αυτές δεν είχαν, δεν έχουν και δεν θα έχουν ποτέ καμία σχέση με καμία δημοτική παράταξη ξεχωριστά. Αντίθετα, έχω συνεργάτες από όλες τις παρατάξεις, οι οποίοι μου μεταφέρουν τα προβλήματα του νησιού.

Μόνο με τη ομόνοια και τη συνεργασία όλων των Καλυμνίων θα πάει μπροστά το νησί μας! Αφήνοντας πίσω διχόνοιες, κόντρες και εγωισμούς.

Ήμουν, είμαι και θα είμαι δίπλα σε κάθε δημοτική αρχή που ο λαός επέλεξε ή θα επιλέξει, αρκεί να αγωνίζεται σε συνεργασία και με τις άλλες παρατάξεις για το καλό του νησιού.

Πρέπει να καταλάβουμε ότι όλα αυτά δεν είναι δουλειά του ενός, αλλά όλων μαζί.

Τέλος, όσο ζώ και αναπνέω θα είμαι πάντα ΠΑΡΩΝ για τη πατρίδα μου!

 Με Τιμή,

Ιωάννης Αντ. Χαλίκος


5 Σχόλια

Νικήτας Καραφυλλάκης, συν/χος εκπαιδευτικός.

Δευτέρα, 08 Φεβ 2016 - 14:05:44

Κύριε Χαλίκο, δεν έτυχε να σε γνωρίσω από κοντά. Αυτό δεν με εμποδίζει όμως να σε συγχαρώ και να σ' ευχαριστήσω για ό,τι προσφέρεις με τόση απλοχεριά κι αγάπη στην Κάλυμνο και στους αναξιοπαθούντες συμπατριώτες μας. Εύχομαι η αχαριστία που συχνά ακολουθεί την ευεργεσία να μην εμφανίσει το αποκρουστικό της πρόσωπο σε κανέναν απ' όσους ευεργετείς, για να μην απογοητευτείς ποτέ και να συνεχίσεις να μας εκπλήσσεις με το πλήθος και το μέγεθος των προσφορών και των έργων του. Να 'σαι καλά.

smalios themelis

Σάββατο, 06 Φεβ 2016 - 02:27:22

kirie chaliko i kalymnos itan kapote tora echei mono apateones ke tembelides pou sas anevasoun sta ipsi epidi trone apo esas tsamba!!!

john polias

Παρασκευή, 05 Φεβ 2016 - 06:18:00

mpravo yianni makari naxame kialous xalikous san esena o theos na se exi kala

john polias

Παρασκευή, 05 Φεβ 2016 - 06:17:17

mpravo yianni makari naxame kialous xalikous san esena o theos na se exi kala

ΚΑΤΙΝΑ ΑΓΑΠΗΤΟΥ

Παρασκευή, 05 Φεβ 2016 - 05:48:59

ΜΠΡΑΒΩ!! ΓΙΑΝΝΗ ΕΙΣΟΥΝ ΚΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΑΤΟΜΟ ΚΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΚΣΗ ΟΛΑ ΑΦΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΣΟ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΣΤΕΙΡΙΞΗ ΚΙ ΕΧΕΙΣ ΒΟΗΘΕΙΣΗ ΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ ΜΑΣ ΚΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ [ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΧΕΙΣ ΒΟΗΘΕΙΣΗ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ] ΝΑ ΣΕ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΛΑ ΚΙ ΟΛΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ......ΠΑΝΤΑ ΑΞΙΟΣ !!!!!!


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!