ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΑΘΗΝΩΝ – ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Στη συνεδρίαση παραβρέθηκε ο συμπατριώτης μας βουλευτής Δωδεκανήσου ΣΥΡΙΖΑ  κ. Δημήτρης Γάκης. Εκ μέρους του ΔΣ, ο πρόεδρος κ. Γιάννης Φραγκούλης  έκανε μια σύντομη ενημέρωση σε τρέχοντα θέματα της επικαιρότητας που απασχολούν τους απανταχού συμπατριώτες μας. Ακολούθησε διάλογος μεταξύ των μελών του ΔΣ και του κ. Γάκη σε ένα ιδιαίτερα θερμό κλίμα. Στο τέλος της συνεδρίασης, αποχωρώντας, ο κ. Γάκης υποσχέθηκε ότι θα είναι κοντά μας και με φυσική παρουσία, όσο οι συνθήκες του το επιτρέπουν, συνεχίζοντας τις προσπάθειες  για την επίλυση των προβλημάτων μας. 

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ

   Οριστικοποιήθηκε η ημερομηνία πραγματοποίησης εκδήλωσης της Βουλής των Ελλήνων για τη Δωδεκάνησο. Πρόκειται για την Πέμπτη 3/3, με ώρα έναρξης την 11πμ. Η απόφαση για την εν λόγω εκδήλωση πάρθηκε μετά από πρόταση του βουλευτή Δωδεκανήσου κ. Δημήτρη Γάκη προς τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Νίκο Βούτση, η οποία συζητήθηκε στη διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής, όπου ο Αντιπρόεδρος κ. Δημήτρης Κρεμαστινός συνηγόρησε με την προϋπόθεση να παρευρίσκονται και οι Υπουργοί, ώστε η εκδήλωση να μην έχει μόνο επετειακό χαρακτήρα, αλλά και ουσιαστικό. Ο κ. Γάκης, ο οποίος ήταν παρών στη συνεδρίαση του ΔΣ της Ομοσπονδίας μας, διαβεβαίωσε τους παρευρισκόμενους

 

Η  ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΣΤΟ Σ.Τ.Ε

    Αναβλήθηκε για την Τρίτη 15/3, η συζήτηση της υπόθεσης της Τράπεζας Δωδεκανήσου στο Συμβούλιο της Επικρατείας, δίνοντας ακόμη μια βασανιστική παράταση στην ομηρία, όπου κρατούνται πολλοί συμπατριώτες μας τα τελευταία δύο χρόνια.

 

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

  Έχουν οριστικοποιηθεί οι ημερομηνίες για την πολιτιστική εκδήλωση στην αίθουσα τελετών του Ο.Λ.Π.(19/3) καθώς και για την Δοξολογία στον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Καρύτση (20/3). Βρίσκεται σε διαδικασία εξέλιξης η αποστολή επιστολών προς τις διάφορες Αρχές και καταβάλλεται προσπάθεια συμμετοχής της Φιλαρμονικής του Δήμου Ροδίων στις επετειακές εκδηλώσεις, με τη σύμφωνη γνώμη τός του ιδίου του Δημάρχου κ. Φώτη Χατζηδιάκου, όσο και των εκπροσώπων της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου.

ΥΓΕΙΑ

-  Μέσα στο επόμενο δεκαήμερο θα ανακοινωθεί η πραγματοποίηση αιμοδοσίας στην παροικία μας, με πρωτοβουλία του Ομίλου Καρπαθίων Νέων, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Δωδεκανησίων Φοιτητών, την Ένωση Νέων Σύμης και όλα τα μέλη νεολαίας των παροικιακών μας φορέων

-     Τέθηκε στον βουλευτή Δωδεκανήσου κ. Γάκη,  το θέμα της αδυναμίας επισκευής ασθενοφόρων των νησιών μας, λόγω έλλειψης πόρων της 2ης Υ.Π.Ε. αλλά και λόγω άρνησης των αρμοδίων επιτρόπων να εγκρίνουν έξοδα επισκευής ασθενοφόρων από τους προϋπολογισμούς των Δήμων

-     Αναμένονται με αγωνία τα αποτελέσματα στην πρόσκληση ενδιαφέροντος του

ΚΕΛΠΝΟ για πρόσληψη ιατρών στα Νοσοκομεία – Κ.Υ. των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου για αντιμετώπιση του προσφυγικού – μεταναστευτικού προβλήματος

 

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ  

Λόγω του σοβαρού προβλήματος, που έχει δημιουργηθεί στα νησιά μας με τη ροή προσφύγων και μεταναστών, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας μας κ. Φραγκούλης ενημέρωσε τον βουλευτή κ. Γάκη, ότι η Ομοσπονδία μας προτίθεται να πραγματοποιήσει ημερίδα ενημέρωσης των συμπατριωτών μας για  το όλο θέμα και ειδικότερα για τις επιπτώσεις στη ζωή των νησιών μας από τη δημιουργία κέντρων ταυτοποίησης  «HOTSPOT».


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!