Στη Βουλή και στον Άγνωστο Στρατιώτη χιλιάδες αγρότες με τρακτέρ

Με ελληνικές σημαίες στα χέρια και τραγουδώντας τον εθνικό ύμνο - Εχει αποσυρθεί η φρουρά των ευζώνων από το Μνημείο - Φωτιές μπροστά από το Σύνταγμα

Χιλιάδες αγρότες από όλη την χώρα βρίσκονται αυτή την ώρα στο Σύνταγμα για το μεγάλο παναγροτικό συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας.

Αγρότες από διάφορα μπλόκα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 17.30 από την Ομόνοια και με ελληνικές σημαίες τα χέρια και τραγουδώντας τον εθνικό ύμνο και το «Πότε θα κάνει ξαστεριά» πήγαν στην πλατεία Συντάγματος. Λίγη ώρα αργότερα έφτασαν έξω από τη Βουλή τα 20 τρακτέρ από τη Νίκαια της Λάρισας.

Οι αγρότες που βρίσκονταν από νωρίς εκεί υποδέχθηκαν με καπνογόνα και χειροκροτήματα τα τρακτέρ, τα οποία βρίσκονται τώρα μπροστά από τη Βουλή, ενώ οι διαδηλωτές ζητούν τώρα από τις αρχές να επιτρέψουν στους συναδέλφους τους οι οποίοι έχουν αποκλειστεί στο Χαϊδάρι, να φτάσουν στο Σύνταγμα και να ενωθούν μαζί τους.

Συνεχώς καταφτάνουν στο κέντρο αγρότες από όλη την Ελλάδα, ενώ την τελευταία ώρα επικρατεί κυκλοφοριακό κομφούζιο, ενώ κλειστή είναι η Συγγρού από το ύψος της Φραντζή, η Πειραιώς από την οδό Κολωνού και η Βασ. Σοφίας από το Χίλτον. 

 


Μεγαλειώδης συγκέντρωση στο Σύνταγμα


πηγή: http://www.protothema.gr/


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!