Η Β ΕΛΜΕ Δωδεκανήσου στηρίζει τον αγώνα των εργαζομένων του νοσοκομείου της Κω.

Η Β ΕΛΜΕ Δωδεκανήσου στηρίζει τον αγώνα των εργαζομένων του νοσοκομείου της Κω. Χαιρετίζουμε την αγωνιστική τους κινητοποίηση της ερχόμενης Τρίτης 16/02/2016.

Ο αγώνας αυτός είναι και δικός μας αγώνας. Τα ζητήματα της δημόσιας υγείας, η στελέχωση του νοσοκομείου της Κω, πρέπει να αποτελέσουν αιτήματα πάλης για όλους τους εργαζομένους. Να απαιτήσουμε εκείνο το δημόσιο σύστημα υγείας που θα ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες μας. Καμιά επιχειρηματική δράση στο χώρο της υγείας. Η υγεία δεν είναι ακριβοπληρωμένο εμπόρευμα, είναι κοινωνικό αγαθό και το διεκδικούμε Απαιτούμε μόνιμους διορισμούς για την στελέχωση των νοσοκομείων μας, ανθρώπινες συνθήκες δουλειάς για τους συναδέλφους μας στον χώρο της υγείας.

Ξέρουμε ότι αυτά τα αιτήματα, θα υλοποιούνται στον βαθμό που θα βάζουμε εμπόδια στις αντιλαϊκές - αντεργατικές - αντιασφαλιστικές πολιτικές της κυβέρνησης. Ιδιαίτερα αυτή την περίοδο που γιγαντώνεται η αντίσταση του λαού μας απέναντι στην επίθεση που δέχεται

ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ , ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ , ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΗ, ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ, ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΕΡΓΟΥ, ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΗ, ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ

Ο Πρόεδρος                                                                         Ο Γραμματέας

Ρούσσος Μιχάλης                                                                   Κριαράς Στέλιος


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!