Στο κλείσιμο των καταστημάτων στην κεντρική πλατεία του νησιού προχώρησαν οι ιδιοκτήτες τους

Στο κλείσιμο των καταστημάτων στην κεντρική πλατεία του νησιού προχώρησαν οι ιδιοκτήτες τους, διαμαρτυρόμενοι για την πρόθεση της Δημοτικής Αρχής να κατεδαφιστούν τα στέγαστρα.  

Μια ιδιαίτερα θλιβερή εικόνα παρουσίαζε σήμερα η πλατεία μας με κλειστά τα καταστήματα και με τα μαύρα πανιά κρεμασμένα στα τζάμια και στις πόρτες.

Οι καταστηματάρχες έχουν προγραμματίσει να κρατήσουν κλειστά τα καταστήματα σήμερα 15 Φεβρουαρίου αλλά και αύριο Τρίτη 16 Φεβρουαρίου. Με την κίνηση αυτή προσπαθούν να πιέσουν τη Δημοτική Αρχή να μπλοκάρει τη δημοσίευση στο ΦΕΚ του καθορισμού της χερσαίας ζώνης και να βρεθεί μια λύση στο πρόβλημα με τα σκέπαστρα.

Δείτε το σχετικό βίντεο ρεπορτάζ .


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!