Δηλώσεις και Προτάσεις του κ. Δημήτρη Διακομιχάλη για το πρόβλημα με τα σκέπαστρα των καταστημάτων

Για το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με τα σκέπαστρα στην κεντρική πλατεία του νησιού, ο κ. Δημήτρης Διακομιχάλης δήλωσε:

«Σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία όπως η σημερινή,ο κ. Γαλουζής και η ομάδα του, βρήκαν την πιο ακατάλληλη στιγμή να δημιουργήσουν ένα θέμα με τα στέγαστρα στην παραλιακή ζώνη που θα στοιχίσει έντονα στην οικονομική ζωή αυτούτου νησιού. Δεδομένου ότι αν τα κατεδαφίσουν όπως διατείνονται, θα κλείσουν επιχειρήσεις, θα απολυθούν εργαζόμενοι, πίσω από τις επιχειρήσεις υπάρχουν προμηθευτές με ότι αυτό σημαίνει για την τοπική οικονομία.

Με τον πιο ανεδαφικό τρόπο χωρίς να γνωρίζουν το θέμα χωρίς να εμβαθύνουν πως μπορεί να αντιμετωπιστεί αυτή η κατάσταση, προχώρησαν σε εξαγγελίες, που ομολογώ ότι θέλουν ανάλυση κατά πόσο στοιχειωδώς έχουν καταλάβει το πρόβλημα που οι ίδιοι δημιούργησαν.»

 Ο κ. Διακομιχάλης στην συνέχεια πρότεινε να γίνουν τρείς ενεργειαες από την Δημοτική Αρχή για να επιλυθεί το θέμα:

  1. Να μπλοκάρουν άμεσα τη δημοσίευση στην εφημερίδα της Κυβερνήσεως, του καθορισμού της χερσαίας ζώνης του λιμανιού.
  2. Να συνεχίσουν την διαδικασία που ξεκίνησε η δική μας δημοτική Αρχή για επαναχάραξη του Αιγιαλού και της παραλίας.
  3. Να παρθεί πολιτική απόφαση που να στέλνει ένα μήνυμα στην Κτηματική Υπηρεσία Δωδεκανήσουνα σταματήσει να στέλνει πρόστιμα εν αναμονή επαναχάραξης του Αιγιαλού και της παραλίας.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!