ΕΚΤΑΚΤΟ! Έδωσαν εντολή να πυροβολούν τους μετανάστες...

Η κυβέρνηση της Βουλγαρίας έδωσε εντολή στην αστυνομία να ρίχνει προειδοποιητικές βολές και στη συνέχεια να πυροβολεί κατά μέτωπο τους μετανάστες που επιχειρούν να περάσουν τα σύνορα της χώρας τους από την Τουρκία.

Μάλιστα πριν από λίγες ώρες, οι πληροφορίες λένε πως έπεσε νεκρός από τα πυρά αστυνομικού ένας Αφγανός που επιχείρησε να διασχίσει τα σύνορα Τουρκίας - Βουλγαρίας κοντά στην πόλη Sredets. Το θύμα άνηκε σε μία ομάδα μεταναστών, που απαρτίζονταν από 50 άτομα. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του voicenews.gr, το συμβάν επιβεβαιώθηκε από τον Υπουργό Εσωτερικών της Βουλγαρίας, Georgy Kostov, ο οποίος υποστηρίζει πως η αστυνομία απλά υπακούει στις εντολές της κυβέρνησης. Αρχικά ζήτησαν από τους μετανάστες να απομακρυνθούν, έριξαν κάποια προειδοποιητικά πυρά κι εν τέλει σκοτώθηκε εκείνος που δεν υπάκουσε τις εντολές των αστυνομικών.

Η Βουλγαρία θα απαγορεύει την είσοδο σε μετανάστες και θα τους επαναπροωθεί στην Τουρκία, ενώ τονίζουν πως αν η Τουρκία δεν τους παραλαμβάνει θα τους αφήνουν στη νεκρή ζώνη. Επίσης, αναμένεται επέκταση του χάρτη που υπάρχει στα σύνορα Τουρκίας-Βουλγαρίας και πιθανότατα θα φθάσει στα νότια σύνορα με την Ελλάδα.

πηγή: http://www.voicenews.gr/


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!