Σημαντική δωρεά του Συλλόγου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Darwin Αυστραλίας στο Δήμο Καλυμνίων

Ο Δήμος Καλυμνίων, με την υπ’ αριθμ. 52/2016 ομόφωνη απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής, αποδέχθηκε τον παρακάτω εξοπλισμό, συνολικής αξίας 4.119,91€ που βρίσκεται ήδη εντός του εργαστηρίου φυσικοθεραπείας του Δήμου Καλυμνίων και προέρχεται από δωρεά του Συλλόγου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Darwin Αυστραλίας.

Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει :

  • 1 Μονάδα ULTRASOUND U S/N
  • 1 Μονάδα VACUUM S/N 1613
  • 1 Τεμάχιο ΗΛΘ. IFINITY
  • 1 Τεμάχιο ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΛΑΞΗ ARENDS PROFESS. S/N

Με αφορμή την παραμονή στο νησί μας του συμπατριώτη μας κ. Ιωάννη Χαλκίτη του Μιχαήλ, ο οποίος τυγχάνει μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Darwin Αυστραλίας, όλα τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής και ο Δήμαρχος Καλυμνίων εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους σε όλους τους συμπατριώτες μας, που δραστηριοποιούνται στο Σύλλογο Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Darwin Αυστραλίας για την ευγενική αυτή χειρονομία τους και την διαρκή προσφορά τους στον τόπο μας.

Από το Γραφείο Επικοινωνίας


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!