Γιώργος Α Ρούσσος: Για τον θάνατο του Μιχάλη Ψυχόπουλου - Βασικού συντελεστή της αδελφοποίησης Καλύμνου-Arles-Salin

ΘΕΜΑ: Για τον θάνατο του Μιχάλη Ψυχόπουλου - Βασικού συντελεστή της αδελφοποίησης Καλύμνου-Arles-Salin 
Πρός Παπαχατζή Μιχάλη
Πρόεδρο των Καλυμνίων της Νότιας Γαλλίας
 
Καλημέρα Μιχάλη
 
Εκ μέρους μου , εκ μέρους του Φίλιππα Χριστοδούλου και όλων των Καλυμνίων της Καλύμνου που είχαν την τιμή να γνωρίσουν τον Μιχάλη Ψυχόπουλο και να συνεργαστούν μαζί του , σου εκφράζουμε την θλίψη μας και την στεναχώρια μας για το θάνατο του.
Θα τον θυμόμαστε πάντα ως ένα από τους βασικούς παράγοντες της αδελφοποίησης των δύο πόλεών μας που πάντα με ανιδιοτέλεια και αγάπη ήταν δίπλα και πίσω από όλη την δουλειά που έγινε τότε που εμείς οι Καλύμνιοι της Καλύμνου ανακαλύψαμε με την δική σας πίεση και παρότρυνση την Κάλυμνο της Νότιας Γαλλίας. Ο φωτογραφικός του φακός έχει καταγράψει με ευαισθησία και σεβασμό όλες εκείνες τις σημαντικές στιγμές και ελπίζω το φωτογραφικό του αρχείο να μην χαθεί. Σε παρακαλούμε να διαβιβάσεις στους φίλους του και στην οικογένειά του την συμπαράσταση μας και να τους πεις ότι η Κάλυμνος πάντα θα ευχαριστεί τον Μιχάλη Ψυχόπουλο και πάντα θα τον θυμάται
 
Χαιρετισμούς σε όλη την ομάδα
 
Με αγάπη και εκτίμηση
Γιώργος Α Ρούσσος
πρώην Δήμαρχος Καλυμνίων

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!