Τρόφιμα στους πρόσφυγες από τις γυναίκες των Μασσάρων

Φωτογραφίες Κλίκ στην κάθε φωτό για μεγένθυνση!

«Η συμμαχία με την τοπική κοινωνία λύνει προβλήματα» τονίζει ο δήμαρχος.

Η Ρόδος αποτελεί ένα τρανταχτό παράδειγμα αλληλεγγύης νησιού όπου η κινητοποίηση οργανωμένων συλλόγων, εθελοντικών ομάδων, ντόπιων ξενοδόχων και επιχειρηματιών, συμβάλει τα μέγιστα στον κοινό σκοπό: την παροχή των απαιτούμενων ανθρωπιστικών υπηρεσιών προς τους πρόσφυγες και τους μετανάστες που φτάνουν στο νησί ως μέσο σταθμό για τη μετεπιβίβασή τους στην ηπειρωτική Ελλάδα.

Στο πλαίσιο αυτό συνεχίζεται η συνδρομή των πολιτών σε τρόφιμα, με τελευταία αυτή του νεοσύστατου Συλλόγου Γυναικών «Οι Μασσαρενές».

Ο Σύλλογος Γυναικών επισκέφτηκε το Κέντρο Προσωρινής Διαμονής, διαπίστωσε τις ελλείψεις σε τρόφιμα και συγκέντρωσε ποσότητα τροφίμων την οποία μετέφερε σήμερα στο Κέντρο η ομάδων των γυναικών εθελοντριών που δραστηριοποιείται καθημερινά εκεί.

Αξίζει να τονιστεί ότι το Κέντρο φιλοξενεί σήμερα (Πέμπτη) 32 αφιχθέντες οι οποίοι θα αναχωρήσουν άμεσα.

Ο δήμαρχος Ρόδου ευχαριστεί το Σύλλογο Γυναικών, αλλά και όλους όσοι συνέδραμαν και θα συνεχίσουν να συνδράμουν τονίζοντας ότι «η συμμαχία με την τοπική κοινωνία ήταν από την αρχή η βάση ώστε η προσωρινή διαμονή των μεταναστών να είναι όσο το δυνατόν πιο ανθρώπινη όπως αξίζει σε μια σύγχρονη κοινωνία σαν  τη δική μας». 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!