Για δεύτερη μέρα συνεχίζονται οι προσπάθειες κατάσβεσης της φωτιάς από εμπρησμό στη Νίσυρο

Για δεύτερη μέρα συνεχίζονται οι προσπάθειες κατάσβεσης της πυρκαγιάς που εξεδηλώθη το πρωί της Πέμπτης μεταξύ 6.30 και 7.00 στον ΧΑΔΑ Νισύρου. 

Το συνεργείο του Δήμου με τον Δήμαρχο επιτόπου, με σκαπτικά μηχανήματα δουλεύουν ακατάπαυστα για να ελεχθεί πλήρως η πυρκαγιά και οι καπνοί που εκλύονται. Ο καπνός εμπεριέχει διοξίνες και άλλα τοξικά αέρια εξαιρετικά επικίνδυνα για την δημόσια υγεία, προκαλώντας αναπνευστικά προβλήματα και αύξηση καρκινογενέσεων. Η αστυνομία και η πυροσβεστική υπηρεσία της Κώ έχουν επιληφθεί των ερευνών για τον εντοπισμό των υπεύθυνων αυτής της εγκληματικής ενέργειας. Υπενθυμίζουμε ότι πρίν την ανάληψη των καθηκόντων της παρούσας δημοτικής αρχής η καύση των απορριμμάτων γινότα σε τακτά χρονικά διαστήματα.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!