Έξοδα από κάρτες και αποδείξεις έως 15% για να «χτίσεις» αφορολόγητο

Εως το 10% ή 15% του εισοδήματός τους θα πρέπει στο εξής να καλύπτουν με δαπάνες στην κάρτα τους, όλοι οι φορολογούμενοι μισθωτοί και συνταξιούχοι, προκειμένου να πιάσουν το αφορολόγητο.

Μόνο έτσι θα μπορέσουν να μην πληρώσουν έως και 2.100 ευρώ «έξτρα» φόρο, πέρα από όσο οφείλουν με βάση την νέα φορολογική κλίμακα που καταρτίζεται.
Για να τύχουν της έκπτωσης φόρου για τα εισοδήματα του 2016, οι μισθωτοί και συνταξιούχοι ενδεχομένως θα χρειαστεί –για τεχνικούς λόγους- να δηλώσουν οι ίδιοι την δαπάνη τους με κάρτες.

Αυτό θα αλλάξει για τα εισοδήματα του 2017, αφού τότε θα είναι έτοιμες οι τραπεζες να στέλνουν απ’ευθείας τα στοιχεία στην ΓΓΠΣ ώστε να εμφανίζονται προσυμπληρωμένα στην δήλωση Ε1.

πηγή: http://www.alfavita.gr/


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!