Ο Αντιδήμαρχος Μ. Ρήγας ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν με την άμεση κινητοποίησή τους στην κατάσβεση της πυρκαγιάς

Ο Αντιδήμαρχος κος Μ. Ρήγας, εκ μέρους του δημάρχου Καλυμνίων και του συνόλου της δημοτικής αρχής, επιθυμεί να ευχαριστήσει δημοσίως όλους όσους συνέβαλαν με την άμεση κινητοποίησή τους στην κατάσβεση της πυρκαγιάς, που ξέσπασε χθές βράδυ στην περιοχή Καμάρι της Καλύμνου.  

Συγκεκριμένα, ευχαριστεί θερμά τους εθελοντές του Εθελοντικού Πυροσβεστικού Κλιμακίου της Καλύμνου, που επέδειξαν ιδιαίτερη ετοιμότητα καθώς και την άρτια εκπαίδευσή τους, το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο για την διάθεση πυροσβεστικού οχήματος, τον διοικητή του Πυροσβεστικού Σταθμού Κω, κο Τσιάμη Γεώργιο για την συνεχή επαφή και παροχή οδηγιών, καθώς και την αποστολή 2 οχημάτων και 7 ανδρών, οι οποίοι παρέμειναν καθ΄ όλη τη διάρκεια της νύχτας στο νησί μας, προκειμένου να φυλάξουν το χώρο από τυχόν αναζωπυρώσεις.
Επίσης ευχαριστεί ιδιαίτερα την Εταιρία ΑΝΕΜ για την διάθεση του πλοίου της και τη μεταφορά των δυνάμεων από την Κω, τον Ταξίαρχο Κω κο Ευγενίου Κωνσταντίνο, το Σύνταγμα Ευζώνων 542 και τον διοικητή του κο Νικ. Καζαντζή, τον Λιμενάρχη Καλύμνου κο Ιω. Καραντζιούνη, το διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Καλύμνου κο Κ. Δάσκαλο, την οικογένεια Ψαρομπά, καθώς και το πλήθος των ιδιωτών- εθελοντών για την πολύτιμη συμβολή τους με την συμμετοχή έμψυχου δυναμικού καθώς και οχημάτων πυρόσβεσης, που ως αποτέλεσμα είχε την άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπιση της πυρκαγιάς και την αποφυγή της περαιτέρω εξάπλωσής της.

Από το Γραφείο Επικοινωνίας


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!