Θερμά του συγχαρητήρια στους καθηγητές και στους μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Καλύμνου από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων

Το Διοικητικό Συμβούλιο του  Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου ΕΠΑΛ Καλύμνου αισθάνεται την υποχρέωση να εκφράσει τα θερμά του συγχαρητήρια στους καθηγητές και στους μαθητές του σχολείου μας για την συμμετοχή τους στο 2ο Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό ταινιών μικρού μήκους με την ταινία με  τίτλο «ΨΗΦΙΔΕΣ ΟΝΕΙΡΩΝ». 

Είναι μία εξαιρετική ταινία που περιγράφει το επίκαιρο πρόβλημα της προσφυγιάς και την αλληλεγγύη των κατοίκων του τόπου μας προς τους ταλαιπωρημένους αυτούς ανθρώπους.  Μέσα από αυτήν την ταινία αναδεικνύονται η φιλία, η αποδοχή, η κατανόηση και η αλληλεγγύη που δείχνει η τοπική μας κοινωνία αφού κάποτε ένα μεγάλο μέρος του λαού μας έζησε παρόμοιες καταστάσεις.

Τέτοιες πρωτοβουλίες και δράσεις από την σχολική μας κοινότητα αποδεικνύουν  το μέγεθος της ανθρωπιάς μαζί με  τα μηνύματα της αδελφοσύνης, της ευαισθησίας και συμμετοχής στον πόνο του κάθε ανθρώπου και μας κάνουν να είμαστε υπερήφανοι και συνάμα αισιόδοξοι για το μέλλον του τόπου μας.

Εκφράζουμε επίσης τις θερμότερές μας ευχαριστίες σε όλους τους φορείς που βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί αυτή η ταινία.

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

                     

Η Πρόεδρος                                                         Ο Γραμματέας

 

Θεμελίνα Φιλίτση                                                  Μιχαήλ Κυράννης 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!