Δωρεάν επιμορφωτικά σεμινάρια στην Κάλυμνο για «ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑ» και «ΨΗΦΙΔΩΤΟ»

Το ΚΕΚ Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ Α.Ε. σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Καλύμνου διοργανώνει δωρεάν επιμορφωτικά σεμινάρια στην ΚΑΛΥΜΝΟ με τίτλο «ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑ» και «ΨΗΦΙΔΩΤΟ» (επίπεδα αρχαρίων και προχωρημένων). 

Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του έργου «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ», το οποίο χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου από ίδιους πόρους.

Τα σεμινάρια θα διεξαχθούν σε αίθουσα του 2ου Δημοτικού Σχολείου Πόλεως Καλύμνου και θα έχουν διάρκεια 30 ωρών το καθένα. Λόγω του περιορισμένου αριθμού συμμετεχόντων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας κατά την υποβολή της αίτησης. Στο τέλος κάθε επιμορφωτικού σεμιναρίου θα δίδονται βεβαιώσεις παρακολούθησης που εκδίδονται από το ΚΕΚ Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ Α.Ε.

Οι ημέρες και οι ώρες των τμημάτων έχουν ως εξής:

ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑ - ΤΜΗΜΑ ΑΡΧΑΡΙΩΝ ΤΡΙΤΗ: 17.00-20.00
ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑ - ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 17.00-20.00
ΨΗΦΙΔΩΤΟ - ΤΜΗΜΑ ΑΡΧΑΡΙΩΝ ΠΕΜΠΤΗ: 17.00-20.00
ΨΗΦΙΔΩΤΟ - ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΩΝ ΣΑΒΒΑΤΟ: 09.00-12.00 

Για κατάθεση αιτήσεων και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Εσωτερικής Λειτουργίας της Περιφερειακής Ενότητας Καλύμνου τηλ.2243059413.   

Κατάθεση αιτήσεων θα γίνεται έως και 04/03/2016.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!