ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΕΦΕΤ σε Κάλυμνο, Λέρο, Πάτμο, Αστυπάλαια.

Νέα προγράμματα κατάρτισης «Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων με πιστοποίηση ΕΦΕΤ», θα υλοποιήσουν τον Απρίλιο 2016 το Κ.Ε.Κ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ και η αναπτυξιακή εταιρεία του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου Δ.ΕΤ.Α.Π., σύμφωνα με την Υ.Α. 14708/2007 του Υπουργείου Ανάπτυξης σε Κάλυμνο, Λέρο, Πάτμο, Αστυπάλαια.

Το σεμινάριο είναι υποχρεωτικό να το παρακολουθήσουν επιχειρηματίες και υπάλληλοι που απασχολούνται σε επιχειρήσεις που εμπορεύονται, διακινούν, παράγουν  ή μεταποιούν τρόφιμα (π.χ εστιατόρια, ζαχαροπλαστεία, αρτοποιία, καφέ, μπαρ, κυλικεία, καντίνες, σουπερ/μινι μάρκετ, ξενοδοχεία με εστιατόριο ή με ετοιμασία πρωινού κ.α). Οι επιχειρήσεις έχουν υποχρέωση να έχουν καταρτισμένο όλο το προσωπικό τους που έρχεται σε επαφή με τρόφιμα (συσκευασμένα ή μη) διαφορετικά υπόκεινται σε διοικητικά πρόστιμα κατόπιν ελέγχου.

Μετά την επιτυχή παρακολούθηση του προγράμματος οι εκπαιδευόμενοι για να πάρουν το απαραίτητο πιστοποιητικό κατάρτισης είναι απαραίτητο να συμμετάσχουν στην γραπτή αξιολόγηση, η οποία διεξάγεται σε κάθε νησί που θα γίνουν τα σεμινάρια κατόπιν προγραμματισμού από τον ΕΦΕΤ. Η κατάρτιση διαρκεί 10 ώρες, θα υλοποιηθεί σε 2 ημέρες (2 πεντάωρα) κι έχει κόστος 80€ (50€ το κόστος του σεμιναρίου και 30€ το παράβολο για τις εξετάσεις του ΕΦΕΤ), το οποίο θα πρέπει να καταβληθεί την ημέρα του σεμιναρίου.

Οι ημερομηνίες που έχουν καθοριστεί μέσα στον Απρίλιο 2016 είναι :

~        στην Πάτμο, Τρίτη 19 και Τετάρτη 20 Απριλίου

~        στη Λέρο, Πέμπτη 21 και Παρασκευή 22 Απριλίου

~        στην Κάλυμνο, Σάββατο 23 και Κυριακή 24 Απριλίου

~        στην Αστυπάλαια, Σάββατο 23 και Κυριακή 24 Απριλίου

Δικαίωμα συμμετοχής σε αυτά θα έχουν όσοι καταθέσουν την αίτηση έως την Παρασκευή 11 Μαρτίου και ώρα 14:00. Σε περίπτωση συμπλήρωσης των τμημάτων θα δημιουργηθούν νέα σε μεταγενέστερες ημερομηνίες.

Πληροφορίες, κατάθεση αιτήσεων:

  • Για τμήματα που θα υλοποιηθούν στην Κάλυμνο:

Παράρτημα Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, Νομικού Καλαβρού, τηλ: 2243028317, 2243051517, 2241024795

  • Για τμήματα που θα υλοποιηθούν στη Λέρο:

Σύλλογος Εμπόρων Λέρου, Λακκί, τηλ: 2247028221

  • Για τμήματα που θα υλοποιηθούν στην Πάτμο:
    Σύλλογος Επιτηδευματιών Πάτμου, τηλ: 6977637368
  • Για τμήματα που θα υλοποιηθούν στην Αστυπάλαια:

ΚΕΠ Αστυπάλαιας, Χώρα, τηλ: 2243059850

 

Περισσότερες πληροφορίες:

Δωδεκανησιακή Εταιρεία Ανάπτυξης & Προόδου – ΔΕΤΑΠ, Γρηγορίου Λαμπράκη 8 (κτήριο Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου), Ρόδος, τηλ: 2241044288, 2241044280


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!