Παρέλαση στην Κάλυμνο για την 68η Επέτειο της Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου

Φωτογραφίες Κλίκ στην κάθε φωτό για μεγένθυνση!

Με μεγάλη συμμετοχή κόσμου πραγματοποιήθηκε η παρέλαση για την 68η Επέτειο της Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου.

Η επέτειος ξεκίνησε με την Επίσημη δοξολογία στον Ιερό Ναό του Σωτήρος Χριστού χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Λέρου-Καλύμνου και Αστυπάλαιας κ. Παϊσίου. Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε η Παπουτσή Χριστίνα, Δασκάλα του Μανιάειου 6ου Δημοτικού Σχολείου Καλύμνου.

Ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο στην Κεντρική πλατεία.

Οι εκδηλώσεις κορυφώθηκαν με την παρέλαση στην οποία συμμετείχαν η Δημοτική Φιλαρμονική, αθλητικοί σύλλογοι, σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, το Λύκειο Ελληνίδων, Οδηγοί και Πρόσκοποι και στρατιωτικά τμήματα του 5 /42 Συντάγματος Ευζώνων.

Παρόντες στις εκδηλώσεις ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Λέρου-Καλύμνου και Αστυπάλαιας κ. Παϊσίου ο Δήμαρχος Ι.Γαλουζής, οι επικεφαλής της μείζονος και ελάσσονος αντιπολίτευσης, ο Διοικητής του 5/42 ΣΕ Συνταγματάρχης Νικόλαος Καζαντζης , εκπρόσωποι του ΑΤ Καλύμνου και του Λιμεναρχείου, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!