ΠΑΓΩΤΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ

Φωτογραφίες Κλίκ στην κάθε φωτό για μεγένθυνση!

Από νωρίς στήθηκαν  τα ψυγεία και οι ομπρέλες στην πλατεία Κύπρου περιμένοντας τους μικρούς φίλους, για να τους κεράσουν παγωτό. Πάνω από 7.000 παγωτά, διαφόρων γεύσεων και ειδών, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μικροί και μεγάλοι μετά τη λήξη της παρέλασης της 7ης Μαρτίου.  Η ωραία μέρα παρακίνησε τον κόσμο να κάτσει στην πλατεία και να κουβεντιάσει., δίνοντας της έτσι μια διαφορετική όψη από τη συνηθισμένη! 

Η κα. Άννα Ζωάννου, αντιδήμαρχος Προστασίας και Προαγωγής Υγείας, Κοινωνικής, Πολιτικής, Ισότητας δύο φύλων και τρίτης ηλικίας, είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τον κόσμο και να ανταλλάξει ευχές. Στόχος της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας του Δήμου Ρόδου  είναι να αγκαλιάσει όλες τις ηλικίες και να δίνει με κάθε ευκαιρία στιγμές θετικής ενέργειας, ενάντια στο γκρι των καιρών μας.

Για μια ακόμη φορά ο Δήμος Ρόδου ευχαριστεί για την ευγενική χορηγία τους την εταιρεία Πανηγύρης Τροφοδοσίες Α.Ε. και τις  Τουριστικές Επιχειρήσεις ΕΣΠΕΡΙΑ Α.Ε. 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!