Έναρξη δρομολογίων εταιρείας BLUE STAR από Ρόδο προς Κάρπαθο!

Το πρώτο ταξίδι του πραγματοποίησε σήμερα 22/03 με προορισμό το λιμάνι της Καρπάθου το Ε/Γ πλοίο "BLUE STAR2", ενεργοποιώντας έτσι την απόφαση του Υπ. Εμπορικής Ναυτιλίας κ. Δρίτσα, σύμφωνα με την οποία η εν λόγω εταιρεία θα επεκτείνει το δρομολόγιό του από Ρόδο προς Κάρπαθο και επιστροφή, 1 φορά την εβδομάδα. 

Το πλοίο αφίχθη στις 2 το μεσημέρι και εκτός από τους πρώτους επιβάτες που ανέμεναν να επιβιβαστούν, παρόντες ήταν: Ο Έπαρχος Καρπάθου-Κάσου κ. Γιάννης Μηνατσής, ο Δήμαρχος Καρπάθου κ. Ηλίας Ανδρ, Λάμπρος, ο πρώην Δήμαρχος Καρπάθου και αρχηγός της μειοψηφίας κ. Μιχάλης Χανιώτης,   ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γεώργιος Τούμα, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Πηγαδίων κ. Γιάννης Γεραπετρίτης,η Λιμενάρχης Καρπάθου κα. Κασσωτάκη, δημοτικοί σύμβουλοι, η Πρόεδρος του Λυκείου Ελληνίδων Καρπάθου κα. Θεοδώρα Διαμαντή, ο πρώην Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου κ. Βάσος Μηναϊδης, η σύζυγός του Λη Μηναϊδη και φυσικά ο Καρπάθιος οργανοπαίχτης Μιχάλης Ζωγραφίδης που καλοσώρισε με την λύρα του την άφιξη του πλοίου.

     Στο πρώτο αυτό δρομολόγιο ταξίδεψε ο Διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας κ. Μιχάλης Σακέλλης και ο πρ. βουλευτής και . τ. Υπουργός κ. Αρ. Παυλίδης.

  Ακολούθησε προσφορά ΄κερασμάτων από τοπικούς φορείς έως ότου το πλοίο αναχώρησε με προορισμό και πάλι την Ρόδο.

                                        Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Καρπάθου


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!