Με λαμπρότητα ο εορτασμός της επετείου της 25ης Μαρτίου στην Κάλυμνο

Με λαμπρότητα και μεγάλη συμμετοχή του κόσμου εορτάστηκε στην Κάλυμνο, η επέτειος της 25ης Μαρτίου του 1821 και του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου.

Μετά την επίσημη δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ναό του Σωτήρος Χριστού χοροστατούντος του πρωτοπρεσβύτερου Αμφιλόχιου Σακαλλέρου, ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο των Πεσόντωνστην κεντρική πλατεία από τους εκπροσώπους των τοπικών αρχών και φορέων, ενώ την κυβέρνηση και τη Βουλή εκπροσώπησε ο βουλευτής Δωδεκανήσου (ΣΥΡΙΖΑ) κ. Νεκτάριος Σαντορινιός και ο Βουλευτής Πέλλας της Χρυσής Αυγής κ. Σαχινίδης Ιωάννης.

Οι εκδηλώσεις κορυφώθηκαν με την παρέλαση, στην οποία συμμετείχαν η Δημοτική Φιλαρμονική, αθλητικοί σύλλογοι, σχολεία Α/βάθμιας και Β/βάθμιας Εκπαίδευσης, το Λύκειο Ελληνίδων, Οδηγοί και Πρόσκοποι και στρατιωτικά τμήματα του 5 /42 ΣΕ.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!