Η «Ομάδα φίλων του ΚΕΘΕΑ» ευχαριστεί τον Γιάννη Χαλίκο για την οικονομική κάλυψη πρόσληψης 2 ατόμων

Η ομάδα φίλων του ΚΕΘΕΑ, νοιώθει ιδιαίτερη ικανοποίηση, για την υπογραφή συμφωνίας, μεταξύ του ΚΕΘΕΑ και του συμπατριώτη μας Γιάννη Χαλίκου, σύμφωνα με την οποία, ο φίλος Γιάννης αναλαμβάνει την οικονομική κάλυψη 2 ατόμων για 5 χρόνια ώστε να στελεχωθεί με προσωπικό ο συμβουλευτικός σταθμός του ΚΕΘΕΑ στο νησί μας.   Νοιώθουμε ιδιαίτερη ικανοποίηση και για την επικαιροποίηση της συμφωνίας μεταξύ του ΚΕΘΕΑ και του Δήμου Καλύμνου.

Θέλουμε να τονίσουμε ότι χωρίς καμία δεύτερη σκέψη και άμεσα ο Γιάννης Χαλίκος, κατόπιν ενημέρωσης του για το ΚΕΘΕΑ απο την Ομάδα Φίλων του ΚΕΘΕΑ, και μαθαίνοντας για τη δράση και τους στόχους της ομάδας, δέχθηκε να ικανοποιήσει ο ίδιος την ανάγκη για επιστημονικό προσωπικό, εκπαιδευμένο, που θα παρεμβαίνει ολοκληρωμένα στο ζήτημα των εξαρτήσεων, της πρόληψης, της ενημέρωσης και της θεραπείας.

Η εξέλιξη αυτή είναι ουσιαστική, και είμαστε πεισμένοι, ότι τα αποτελέσματα αυτής της προσφοράς του συμπατριώτη και φίλου Γιάννη Χαλίκου, θα φανούν στη μικρή μας κοινωνίας. Αποτελεί προσφορά που θα έχει συνέχεια, αφού κάθε νέος και νέα, του νησιού μας, που είναι εξαρτημένος από τα ναρκωτικά, με τη σειρά του μέσα από τη πορεία της απεξάρτησης, της θεραπείας, της κοινωνικής επανένταξης θα μπορεί και εκείνος να συμβάλλει στη προσπάθεια για κοινωνία ελεύθερη από τα ναρκωτικά.

Είναι προσφορά, παρακαταθήκη, στο επίπεδο της κοινωνίας, και πιστέυουμε ότι στη προσπάθεια αυτή θα βρεθούν και άλλοι συμπατριώτες μας, που από το υστέρημα τους θα μπορούν να συμβάλλουν, όχι μόνο οικονομικά αλλά με κάθε τρόπο, γιατί το πρόβλημα των ναρκωτικών μας αφορά όλους.

Σε ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας Γιάννη Χαλίκο για την ευαισθησία,την καλοσύνη,την αγάπη και την ανθρωπιά που δείχνεις κάθε φορά που το νησί σου το έχει ανάγκη.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                      Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΒΑΡΒΑΡΗ ΑΡΓΥΡΩ                                          ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ ΧΟΥΛΛΗΣ


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!