Διεθνής τουριστική προβολή της Καλύμνου

Η Ένωση Καλυμνίων Αττικής, σε μια από τις δράσεις της με σκοπό πάντα την προβολή και διαφήμιση της Καλύμνου μας, εξασφάλισε τη συνεργασία με ένα από τα μεγαλύτερα ταξιδιωτικά γραφεία της Ελλάδας, το Signature Travel. 

Με την εν λόγω συνεργασία θα διαφημιστεί το νησί μας στην πολυπληθή αγορά της Ασίας και ειδικότερα στην Ινδία, όπου θα λάβει χώρα μια παρουσίαση υπό την αιγίδα της Emirates με αφορμή την απευθείας αεροπορική σύνδεση της Ινδίας με την Ελλάδα. Θα συμμετάσχουν περισσότερα από 100 μεγάλα ταξιδιωτικά γραφεία από την Ινδία, όπως και τα σημαντικότερα τηλεοπτικά δίκτυα της χώρας. Στο πλαίσιο αυτής της παρουσίασης οι ως άνω φορείς θα γνωρίσουν και θα προβάλουν τις ομορφιές επιλεγμένων περιοχών της χώρας μας και μεταξύ αυτών της Καλύμνου. Σημειωτέον ότι αυτή η διαφημιστική τουριστική προβολή θα συνεχιστεί και σε άλλες χώρες.

Με την πρωτοβουλία και χορηγία της Ένωσης και ασφαλώς σε συνεργασία με το Δήμο Καλυμνίων δόθηκε διαφημιστικό σποτ και υλικό για την προβολή του νησιού μας.

Ως Ένωση Καλυμνίων Αττικής ευχόμαστε καλή επιτυχία στην προβολή της Ελλάδας  και ιδιαίτερα στην Κάλυμνό μας. Η Ένωση βρίσκεται δυναμικά δίπλα στην Κάλυμνο.

Ο Πρόέδρος

Δημήτρης Γ. Καλικάτζαρος

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ... ΕΔΩ


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!