ΜΑΣΤΡΟΚΟΥΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ: Έκφραση συγχαρητηρίων στον συμπατριώτη μας Χρυσόστομο Αλαχούζο

Θέμα: «Έκφραση συγχαρητηρίων»

Όπως είναι γνωστό σ΄ όλους, ο συμπατριώτης μας Χρυσόστομος Αλαχούζος, αναδείχθηκε νικητής στις  πρόσφατες  Δημοτικές εκλογές, που διεξήχθησαν στο  Τάρπον Σπρινγκςτης Φλόριδας των ΗΠΑ.

Χθες  βράδυ, ημέρα Τρίτη 05/04/2016, ο αγαπητός μας Χρυσόστομος, ορκίστηκε ως ο Νέος Δήμαρχος της πόλης του Τάρπον Σπρινγκς και ανέλαβε τα καθήκοντά του, για την νέα δημαρχιακή περίοδο.

Η  επιτυχία του Χρυσόστομου δίνει μεγάλη χαρά όχι μόνο στον Λαό του Τάρπον Σπρινγκς, αλλά και σε όλους εμάς που κατοικούμε στην ιδιαιτέρα του Πατρίδα, την Κάλυμνο.

Ευχόμαστε ολόψυχα κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο του, και είμαστε βέβαιοι. ότι ο κ Χρυσόστομος Αλαχούζος θα σταθεί αντάξιος της εμπιστοσύνης που του χάρισε απλόχερα ο Λαός της Πόλης του Τάρπον Σπρινγκς,    εκεί στην μακρινή Αμερική.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

Ο ΕΠΙΚΑΦΑΛΗΣ

ΜΑΣΤΡΟΚΟΥΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!