« Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις από την Ανοιχτή Αγκαλιά στην Κάρπαθο»

Φωτογραφίες Κλίκ στην κάθε φωτό για μεγένθυνση!

Την επίσκεψη της «Ανοιχτής Αγκαλιάς» στην Κάρπαθο  ανακοίνωσε η Πρόεδρος της «Ανοιχτής Αγκαλιάς» κυρία Γιολάντα Βλάχου  σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Καρπάθου  και στην εκπομπή  « Η Κάρπαθος σήμερα».

Συγκεκριμένα, το ταξίδι θα πραγματοποιηθεί από 23 – 25 Μαϊου 2016 και το κλιμάκιο  των  γιατρών θα αποτελείται από τις εξής ειδικότητες:

Παιδίατρος, Παιδοχειρουργός, Οφθαλμίατρος, Καρδιολόγος, Ορθοπεδικός, Οδοντίατρος, Ακτινολόγος, Παρασκευάστρια, Γυναικολόγος, Ψυχολόγος.

  Οι ενήλικες θα εξετάζονται  στο Κέντρο Υγείας Καρπάθου και τα παιδιά θα εξετάζονται  στο Δημοτικό Σχολείο «Ποτίδαιον»   και τις εξής  ώρες : 8: 30 π. μ.  -14: 00 μ. μ.  17: 00  μ. μ. – 20:00μ. μ. Επισήμανση: Τα βρέφη για λόγους προστασίας  τους είναι προτιμότερο  να εξετάζονται το απόγευμα.

Το πρόγραμμα  περιλαμβάνει προληπτικές ιατρικές εξετάσεις  παιδιών  και ενηλίκων , εμβολιασμοί, testpap. Psa.

 «Ο Εθελοντισμός  είναι θέμα επιλογής  και στάση ζωής  του κάθε ανθρώπου.  Όλοι έχουμε  λίγο  χρόνο να προσφέρουμε τόνισε στο Δημοτικό Ραδιόφωνο    η κυρία Βλάχου, ενώ για τα εμπόδια που συναντά κατά καιρούς  η « Ανοιχτή Αγκαλιά»  τόνισε : «Συναντάμε  πάρα πολλά εμπόδια και αν δεν υπήρχαν οι καλές στιγμές, δεν θα είχαμε σίγουρα την δύναμη να συνεχίσουμε αυτό που κάνουμε» 

                                                                    Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Καρπάθου 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!