Ευχαριστήρια επιστολή του ΝΙΚΗΦΟΡΕΙΟΥ 1ου Γυμνασίου Καλύμνου για δωρεά βιβλίων για την βιβλιοθήκη «ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΓΚΛΗΣ»

ΘΕΜΑ : « Ευχαριστήρια επιστολή »  

Ο Σύλλογος των καθηγητών του ΝΙΚΗΦΟΡΕΙΟΥ 1ου Γυμνασίου Καλύμνου,  οι μαθητές και οι μαθήτριές του σχολείου μας και εγώ προσωπικά,  ευχαριστούμε θερμά το ΩΝΑΣΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ για την ευγενική ανταπόκριση στο αίτημά μας για εμπλουτισμό της ιστορικής μας βιβλιοθήκης «ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΓΚΛΗΣ». Η προσφορά αυτή, με μια πολύτιμη σειρά βιβλίων, είναι ιδιαίτερα τιμητική για το σχολείο μας και αποτελεί αναγνώριση του έργου που γίνεται στη Σχολική Βιβλιοθήκη.

Πρωταρχικός μας στόχος είναι η προώθηση του βιβλίου στους μαθητές μας ως βασικού μέσου γνώσης, σκέψης και πολυεπίπεδης εμπειρίας. Ο εμπλουτισμός του σχολικού περιβάλλοντος με κάθε δυνατό μέσο, σε καιρούς ιδιαίτερα χαλεπούς, αποτελεί για μας πρόκληση και καθημερινή πρακτική. Σε αυτή μας την προσπάθεια χαιρόμαστε να έχουμε δίπλα μας συμπαραστάτες και αρωγούς, που με δωρεές σαν και αυτή , βοηθούν το έργο μας.

 

Ο

Διευθυντής

 MSc, Παντελής Έλληνας


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!