Άλλη μια δωρεά προς τον Εθελοντικό Πυροσβεστικό Σταθμό Καλύμνου

Άλλη μια δωρεά προς τον Εθελοντικό Πυροσβεστικό Σταθμό του νησιού μας πραγματοποιήθηκε προ ημερών, αυτή την φορά από τον ιδιοκτήτη του εστιατορίου Κίτσος στη περιοχή Πάνορμος κ. Κώστα Στεφανίδη. 

Ο κ. Στεφανίδης προσέφερε 9 ασύρματους πομποδέκτες VHF-UHF οι οποίοι είναι ιδιαίτερα σημαντικοί καθώς θα συμβάλλουν στην επικοινωνία τόσο ανάμεσα στο Εθελοντικό Προσωπικό την ώρα του συμβάντος, όσο και στην επικοινωνία με την ΠΥ Κω όπου υπάγεται ο Πυροσβεστικός Σταθμός. Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι σήμερα η επικοινωνία γίνοταν μέσω των προσωπικών κινητών τηλεφώνων των Εθελοντών. Στην παραλαβή παράδοση του εξοπλισμού παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος κ. Ρήγας Μικές και ο δωρητής κ. Στεφανίδης Κώστας. Οι Φίλοι του ΕΠΣΚ συγχαίρουν τον κ. Στεφανίδη για την σημαντική αυτή δωρεά.

 

 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!