Έκλεισε τις πύλες της η Έκθεση «Ελλάδος Γεύση» και το ταξίδι που πραγματοποιήσαμε στην Ελλάδα μας έμεινε σίγουρα αξέχαστο!

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η πρώτη διοργάνωση της Έκθεσης «Ελλάδος Γεύση» η οποία πραγματοποιήθηκε από τις 15 ως τις 18 Απριλίου 2016 και χιλιάδες επισκεπτών πέρασαν από το Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου για ένα σύντομο … «ταξίδι» στην Ελλάδα!

Πελοπόννησος, Ήπειρος, Βόρειο & Νότιο Αιγαίο, Κρήτη, Κεφαλονιά,  ήταν κάποιες μόνο από τις περιφέρειες και τις περιοχές στις οποίες κάναμε μια 4ήμερη στάση για να γνωρίσουμε τη γαστρονομία, τον τουρισμό & τον πολιτισμό τους.
Τα τραπεζάκια της Πλακόστρωτης Πλατείας μας γέμισαν με ενθουσιώδεις επισκέπτες όλων των ηλικιών οι οποίοι γεύτηκαν, βίωσαν και αισθάνθηκαν την ελληνική φιλοξενία στα καλύτερά της με δωρεάν κεράσματα από τους σεφ Μιχάλη Ντουνέτα & Βασίλη Γιαννόπουλο, Μαίρη Παναγάκου, Ανδρέα Λαγό & από τη Σιβιτανίδειο Σχολή.
Όσον αφορά στον Πολιτισμό και εκεί η αποστολή μας εξετελέσθη με μεγάλη επιτυχία… καθώς χορευτικά συγκροτήματα & μουσικοί από όλη την Ελλάδα (Κρήτη, Ήπειρος, Πελοπόννησος, Πόντος) πραγματοποίησαν εκδηλώσεις οι οποίες διασκέδασαν τους παρευρισκόμενους. Συνολικά 600 άνθρωποι χόρεψαν, τραγούδησαν και βρέθηκαν στη σκηνή της Έκθεσης «Ελλάδος Γεύση» όλες αυτές τις μέρες εθελοντικά για να προβάλλουν τον πολιτισμό μέσω της δράσης τους.
Η Έκθεση «Ελλάδος Γεύση» τέλεσε υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης & Τουρισμού, του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, του Υπουργείου Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης, του Υπουργείου Οικονομίας Ανάπτυξης & Τουρισμού, πραγματοποιήθηκε με τη στήριξη του Υπουργείου Εξωτερικών & της Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού & του Δήμου Περιστερίου.  Σημαντικοί χορηγοί επικοινωνίας της Έκθεσης «Ελλάδος Γεύση» ήταν η ΕΡΤ, το News247 & ο Ελεύθερος Τύπος.
 
Δείτε Περισσότερες Φωτογραφίες κάνοντας κλικ εδώ!
Στην Έκθεση «Ελλάδος Γεύση» πραγματοποιήθηκε συνέδριο για τηνΠεριφερειακή Ανάπτυξη & Επιχειρηματικότητα & το Ρόλο της Γαστρονομίας στην Περιφερειακή Ανάπτυξη με σημαντικούς ομιλητές και επισκέπτες από αρκετές χώρες του εξωτερικού οι οποίοι συμμετείχαν επίσης στις B2B συναντήσεις. Όσοι από τους συμμετέχοντες στην Έκθεση «Ελλάδος Γεύση» έλαβαν μέρος στις B2B συναντήσεις δήλωσαν ότι τους άνοιξε νέες πόρτες για τα προϊόντα & τη δράση τους. Αυστραλία, Γερμανία & Κύπρος είναι κάποιες μόνο από τις χώρες στις οποίες ανέπτυξαν την προοπτική εξαγωγής οι συμμετέχοντες στην Έκθεση «Ελλάδος Γεύση».
 

Στα εγκαίνια της Έκθεσης «Ελλάδος Γεύση» μας τίμησε με την παρουσία του ο Γενικός Γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης  κος. Τζιάλλας Γιώργος καθώς επίσης και πολλοί εκπρόσωποι του πολιτικού και κοινωνικού ιστού της χώρας πολλοί από τους οποίους τόνισαν ότι η Έκθεση «Ελλάδος Γεύση» έχει προοπτικές διοργάνωσης στο εξωτερικό καθώς προάγει τη γαστρονομία, τον τουρισμό & τον πολιτισμό της Ελλάδας με άριστο τρόπο.

Η ALFA EXPO διοργανώτρια της Έκθεσης «Ελλάδος Γεύση» έχει ήδη αρχίσει να προετοιμάζεται για την επόμενη διοργάνωση του 2017 η οποία υποσχόμαστε να οδηγήσει τον επισκέπτη σε νέα μονοπάτια της ελληνικής γεύσης, του τουρισμού & του πολιτισμού με ακόμη περισσότερες περιοχές, περισσότερες επιχειρήσεις, σημαντικές εκδηλώσεις και μια δυνατή συνολική εικόνα για την Ελλάδα, όπως καμία άλλη έκθεση δεν προβάλλει.  
Σύντομα θα ανακοινωθούν οι ημερομηνίες για τη δεύτερη διοργάνωση, ως τότε εσείς μπορείτε να μένετε ενήμεροι για την Έκθεση «Ελλάδος Γεύση» μέσω του www.elladosgefsi.gr & του facebook Έκθεση Ελλάδος Γεύση.
Δείτε σε βίντεο πλάνα από την Κυριακή!
 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!