Μαρία Βάλλα: «Βάλαμε από την αρχή, ψηλά τον πήχη, ως πιστοί οπαδοί του παραγωγικού εθελοντισμού»

Φωτογραφίες Κλίκ στην κάθε φωτό για μεγένθυνση!

Εποικοδομητικές επαφές  στην Αθήνα, της Προέδρου δ.σ. της Ένωσης Καλυμνίων Ρόδου «Ο Εν Καλύμνω Άγιος Σάββας»

Ένωση Καλυμνίων Ρόδου

«Ο Εν Καλύμνω Άγιος Σάββας»

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – 26 Απριλίου 2016

 

Μαρία Βάλλα: «Βάλαμε από την αρχή, ψηλά τον πήχη, ως πιστοί οπαδοί του παραγωγικού εθελοντισμού»

 

Εποικοδομητικές επαφές  στην Αθήνα, της Προέδρου δ.σ. της Ένωσης Καλυμνίων Ρόδου «Ο Εν Καλύμνω Άγιος Σάββας»

 

 

Με τον Πρόεδρο κ. Δημήτρη Καλικάτζαρο και τα μέλη του δ.σ. της Ένωσης Καλυμνίων Αττικής «Άγιος Νικόλαος» συναντήθηκε η Πρόεδρος του προσωρινού δ.σ. της Ένωσης  Καλυμνίων Ρόδου «Ο Εν Καλύμνω Άγιος Σάββας», Μαρία Βάλλα στο πλαίσιο κοινών δράσεων για την τουριστική αναβάθμιση της Καλύμνου, σε συνεργασία με το Δήμο του νησιού.

Κατά τη συνάντηση, ο κ. Καλικάτζαρος, εξεδήλωσε την ικανοποίησή του  για τη συγκρότηση των Καλυμνίων της Ρόδου μέσω της νέας προσπάθειας, δήλωσε δε, την αμέριστη συμπαράστασή του σε ότι αφορά στην περαιτέρω πορεία.

Η Μαρία Βάλλα, ανέφερε επιγραμματικά  τις δράσεις και τους στόχους του δ.σ. προκειμένου, αφενός μεν να έχει σαφή ρόλο στα πολιτιστικά δρώμενα της Ρόδου, αφετέρου δε, σε συνεργασία με τους Δωδεκανησιακούς φορείς, να προσανατολιστούν σε νέα επίπεδα, πολλαπλής στήριξης για την Κάλυμνο.

Στη συνέχεια, η ίδια, συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Δωδεκανησιακών Σωματείων Αττικής κ. Γιάννη Φραγκούλη, με τον οποίο αντήλλαξαν απόψεις, σχετικά με τις προσπάθειες που θα πρέπει να καταβληθούν, προκειμένου, στο σύνολό τους  οι παροικιακοί σύλλογοι, σε συνεργασία με αρμόδια υπουργεία, με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τους τοπικούς δήμους, να αναλάβουν πρωτοβουλίες προσφοράς προς το κοινωνικό σύνολο των νησιών.  

Να σημειωθεί ότι, κατά τη διάρκεια της παραμονής στην Αθήνα, συμφωνήθηκαν περαιτέρω συναντήσεις μετά το Πάσχα με Γεν. Γραμματείς και Διευθυντές Υπουργείων, σε μια προσπάθεια προώθησης και επίλυσης προβλημάτων της Καλύμνου, μετά από συνεννόηση με τη Δημοτική Αρχή.

Στο πλαίσιο των συναντήσεων, η Πρόεδρος Μαρία Βάλλα τόνισε:

«Η αλήθεια είναι πως με τους συνεργάτες μου και μέλη του δ.σ. βάλαμε από την αρχή, ψηλά τον πήχη. Αποτελεί προσωπικό στοίχημα όλων μας, να συνεχίσουμε δυναμικά, πιστοί οπαδοί του αγνού, παραγωγικού και αποτελεσματικού εθελοντισμού και με μοναδικό γνώμονα την αγάπη μας προς την Κάλυμνο. Ένα νησί, με πολλές, ανεκμετάλλευτες ικανότητες.  Ένα νησί, από τα ωραιότερα του Αιγαίου, παρ’ όλα αυτά, αφημένο στην τύχη του. Η Κάλυμνος, το νησί της σπογγαλιείας, των γραμμάτων, της τέχνης και του πολιτισμού, επιβάλλεται να βοηθηθεί, ώστε να εκμεταλλευθεί τα πλεονεκτήματά της. Στόχος μας, η αφύπνιση των φορέων και της κοινωνίας, ως προς αυτό».

Ο Γεν. Γραμματέας                                                    Η Πρόεδρος

 

Αναστάσιος Κουντούρης                                            Μαρία Βάλλα


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!