Συνάντηση Δημάρχου Καλυμνίων με μέλη Ενώσεων Καλυμνίων Αττικής και Ρόδου

Μία ενδιαφέρουσα και εποικοδομητική συνάντηση είχε ο Δήμαρχος Καλυμνίων, κος Ιωάννης Γαλουζής, τη Μεγάλη Παρασκευή 29-4-2016 στο Δημοτικό Μέγαρο, με μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των Ενώσεων Καλυμνίων Αττικής και Ρόδου. 

Στη συνάντηση ανταλλάχθηκαν ευχές, έγινε ενημέρωση για  τρέχοντα ζητήματα και συζητήθηκαν  οι προοπτικές μελλοντικής συνεργασίας μεταξύ του Δήμου και των Ενώσεων σε  θέματα όπως ο τουρισμός και η κοινωνική πολιτική.

Τέλος, δόθηκε η υπόσχεση για σύντομη επανάληψη της συνάντησης προκειμένου, με κατάλληλο συντονισμό των κινήσεων, να υπάρξουν ολοκληρωμένες δράσεις σε θέματα ζωτικής σημασίας για το νησί της Καλύμνου.

Από το Γραφείο Επικοινωνίας 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!