Συνέντευξη Τύπου από τη Διοίκηση της ΑΝΕΚ για το «Ν. ΚΑΛΥΜΝΟΣ»

Χτες, Σάββατο 7 Μαΐου στις 11:30 π.μ, στην αίθουσα του ορόφου του Αναγνωστηρίου, δόθηκε η προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου από τη Διοίκηση της ΑΝΕΚ με θέμα την επισκευή του «Ν.ΚΑΛΥΜΝΟΣ».

Στο πάνελ βρισκόταν ο Δήμαρχος Καλυμνίων Ι.Γαλουζής , ο Πρόεδρος της ΑΝΕΚ Γιάννης Διαμαντής ,οι κύριοι Θωμάς Σκριβάνος Τεχνικός Σύμβουλος της Εταιρείας και Κώστας Αλιφραγκής Πρόεδρος της Εταιρείας GMS που πραγματοποίησε την επισκευή καθώς και ο Α’ Μηχανικός του πλοίου κύριος Σακελλάρης Σαρούκος.
Τη συνέντευξη παρακολούθησαν ο πρώην Πρόεδρος της ΑΝΕΚ Μιχάλης Λελέκης, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Ι.Μαστροκούκος, ο πρώην Τεχνικός σύμβουλος της ΑΝΕΚ ναυπηγός Βασίλης Ψαρομπάς, και ο πρώην νομικός σύμβουλος της Εταιρείας Δημήτρης Καρδούλιας, που έθεσαν ερωτήματα.
Παρόντες ήταν και ο τέως Πρόεδρος της ΑΝΕΚ Γιώργος Θανάτσης, με τον πρώην Αντιπρόεδρο Χρήστο Χατζημιχάλη και τον δημοτικό σύμβουλο Παντελή Ζωίδη, από τη Δημοτική Αρχή ο Αντιδήμαρχος Μ.Ρήγας , ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Γιώργος Μελάς και η δημοτική σύμβουλος Μαρία Αλεξανδράκη, από την μείζονα μειοψηφία οι δημοτικοί σύμβουλοι Μανώλης Μουσελλής και Σάκης Ζερβός.
Παρακολουθήστε την εισαγωγή καθώς και απόσπασμα από τις ερωτήσεις που τέθηκαν κατά την διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου.

 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!