Δημοσιογραφικό Ταξίδι στην Αστυπάλαια

Φωτογραφίες Κλίκ στην κάθε φωτό για μεγένθυνση!

Το νησί της Αστυπάλαιας επισκέφθηκαν την περασμένη εβδομάδα 29 Απριλίου με 03 Μαΐου 15 ταξιδιωτικοί δημοσιογράφοι και bloggers από την Αγγλία, Γερμανία, Βραζιλία, Ιταλία, Αυστρία, Τουρκία, Καναδά και Αυστραλία.

Σκοπός της φιλοξενίας δεν ήταν άλλος από την συντονισμένη προβολή και ανάδειξη των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών της Αστυπάλαιας καθώς και την εξοικείωση των φιλοξενούμενων σ’ έναν αυθεντικό και ελκυστικό προορισμό, με απώτερο στόχο την τουριστική, οικονομική, κοινωνική και πολιτιστική ανάπτυξη.
Οι νέοι αυτοί δημοσιογράφοι καταξιωμένοι στα ψηφιακά μέσα ενημέρωσης, διατηρούν ένα πιστό κοινό που εμπιστεύεται τις ταξιδιωτικές προτάσεις τους. Είναι αξιοσημείωτο δε ότι τα ταξιδιωτικά blogs ακολουθούν μια τάση που πολλοί πιστεύουν ότι θα τα τοποθετήσει σύντομα σε κυρίαρχη θέση στον χώρο του τουρισμού.
Το πρόγραμμά τους περιλάμβανε παρουσιάσεις και συναντήσεις με φορείς της περιοχής, εκδηλώσεις, επιθεωρήσεις τουριστικών εγκαταστάσεων καθώς και επισκέψεις πολιτιστικού, ιστορικού & γαστρονομικού περιεχομένου.
Κατά την σύντομη παραμονή τους στην Αστυπάλαια συνοδεύτηκαν από μέλη της τουριστικής επιτροπής σε μια ενδελεχή περιήγηση στο νησί και γιόρτασαν μαζί με τους ντόπιους τις ημέρες του Πάσχα. Καταβλήθηκε ιδιαίτερη προσπάθεια, ώστε οι φιλοξενούμενοι να «βιώσουν», όσο το δυνατόν καλύτερα, την φιλοξενία, την ομορφιά, την φύση, την γαστρονομία και την ιστορία του τόπου.
Κατά την διάρκεια της επίσκεψής τους συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο κ. Κονταράτο Πανορμίτη και συζήτησαν σχετικά με τους ιδανικότερους τρόπους προβολής και προώθησης της Αστυπάλαιας στο κοινό τους.
Ο Δήμος Αστυπάλαιας ευχαριστεί θερμά τα ξενοδοχεία «Mouras Studios», «Andromeda Resort», «Kallichoron Studios», «Ixthioessa» και «Vythos Studios» για την φιλοξενία τους καθώς και τις εταιρίες ενοικίασης αυτοκινήτων «Delis rentcar» και «Aggelidis rental services», για την διάθεση αυτοκινήτου για την μετακίνηση τους στο νησί καθώς και την εταιρία Blue star Ferries
Τέλος, ο Δήμος Αστυπάλαιας ευχαριστεί θερμά την εταιρεία .LifeThink και την κ. Αφροδίτη Δελλαπόρτα καθώς και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ιδιαίτερα την κ. Μαριέττα Παπαβασιλείου – Βακιάνη για την αμέριστη βοήθειά τους.
Αστυπάλαια, 9/Μαίου/2016
Αντιδήμαρχος Αστυπάλαιας
Καμπούρη Μαρία


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!