Αυτές είναι οι καλύτερες χώρες στον κόσμο για ζωή και καριέρα των νέων

Οι χώρες με τις καλύτερες συνθήκες για να ζει και να εργάζεται η γενιά των millenials (18 έως 35 ετών) αναδεικνύονται σε έρευνα, που δημοσιεύει η πλατφόρμα Best Countries της U.S. News.

Στην έρευνα συμμετείχαν χιλιάδες άτομα τα οποία αξιολόγησαν χώρες από όλο τον κόσμο βάσει ενός μεγάλου εύρους κριτηρίων, όπως η κουλτούρα, τα ρομαντικά ραντεβού και η επαγγελματική εξέλιξη.

Σύμφωνα με τα ευρήματα, ο Καναδάς είναι η καλύτερη χώρα στον κόσμο για τους millenials, και ακολουθούν η Γερμανία και το Ην. Βασίλειο. Η Αυστραλία ψηφίστηκε ως η καλύτερη χώρα να ζει κανείς, και στην κατάταξη ακολούθησαν ο Καναδάς και η Ιταλία.

Στην κατηγορία των ευκαιριών καριέρας, η Κίνα κρίθηκε ως η καταλληλότερη χώρα στον κόσμο για να ξεκινήσει κανείς την καριέρα του, ενώ η Ταϋλάνδη η καλύτερη ως προς τις οικονομικές προοπτικές. Όσον αφορά τα ραντεβού, η Βραζιλία κρίθηκε ως η καλύτερη χώρα.

Οι Millennials θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση των εθνικών οικονομιών σε όλο τον κόσμο τις επόμενες δεκαετίες, δήλωσε ο συντάκτης της U.S. News, Brian Kelly, εξηγώντας ότι η κατανόηση των εντυπώσεών τους είναι πολύτιμη στο να καθοριστούν οι τρέχουσες και μελλοντικές προοπτικές της οικονομικής, πολιτικής και πολιτισμικής επιτυχίας των εθνών. 

Δείτε τους πίνακες όπως προέκυψαν από την έρευνα…

Γενική αξιολόγηση για τις καλύτερες χώρες:

1. Καναδάς

2. Γερμανία

3. Hν. Βασίλειο

4. Ιαπωνία

5. ΗΠΑ

Οι καλύτερες χώρες να ζει κανείς:

1.  Αυστραλία

2. Καναδάς

3. Ιταλία

4. Ν. Ζηλανδία

5. Σουηδία

Καλύτερες χώρες για ραντεβού:

1. Bραζιλία

2. Ιταλία

3. Ισπανία

4. Αυστραλία

5. Ν. Ζηλανδία

Καλύτερες χώρες για εκκίνηση καριέρας:

1. Κίνα

2. Γερμανία

3. ΗΠΑ

4. Ην. Βασίλειο

5. Καναδάς

πηγή: http://www.tornosnews.gr/


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!